Over Radomonte

Radomonte is een Italiaans design merk dat zich toelegt op de productie van kranen, accessoires en wellnessproducten van roestvrij staal van de hoogte kwaliteit: AISI 316L. Ze benadrukken het milieuvriendelijke aspect van roestvrij staal, omdat het volledig recyclebaar is zonder kwaliteitsverlies. Het roestvrij staal is uiterst hygiënisch en bestand tegen corrosie, waardoor het langdurig meegaat. Hun producten, zoals moderne badkamer- en keukenkranen, bieden zowel hoogwaardige prestaties als de elegantie van staal.

Materiaal

De Radomonte-collecties zijn gemaakt van roestvrij staal AISI 316L, een materiaal van tijdloze elegantie. Er wordt bij Radomonte gebruik gemaakt van twee soorten afwerking die worden gerealiseerd door ambachtelijke processen: geborstelde- of de gepolijste afwerking Daarnaast heeft Radomonte heeft ook verschillende PVD coatingen welke aangebracht worden op het RVS materiaal gaan om het de gewenste kleur te geven. Desondanks deze coating blijft de unieke borsteling van het RVS zichtbaar.

Industrieel chique

Radomonte heeft de ‘industriële chic’ stroming geïntroduceerd, waar iconische industriële symboliek wordt verzacht en verfijnd voor een elegante badkamer- en keuken. Uit de liefde voor deze industriële stijl zijn de collecties Kàto en Kira voortgekomen. Stijlvolle en elegante kranen met een ruige look. Overige populaire series van het merk zijn Toki, een collectie van design keukenkranten gemaakt van 100% AISI 316L roestvrij staal. De collectie heeft een minimalistisch en modern ontwerp dat tot leven komt door een evenwicht van zachte lijnen.

Wellness van Radomonte

Radomonte biedt een verfijnde lijn van roestvrijstalen wellness producten. Neem bijvoorbeeld de chromo-therapie regendouches, bodyjets en watervallen. Hiermee verandert douchetijd in een ritueel van pure ontspanning voor lichaam en geest door de kracht van kleur en water.
Ook de (hand) douchkoppen en vernevelaars dragen bij aan het ultieme SPA gevoel.
Naast het leveren van een onvergetelijke ervaring staat Radomonte ook voor hoogwaardige kwaliteit. Alle producten worden gecreëerd met de fijnste Italiaanse materialen en aan ieder klein detail wordt aandacht besteed.

Touchless

Een bijzondere collectie van Radomonte is ‘Touchless’, een reeks designerkranen met een sensor die het water laat stromen wanneer je hand onder de uitloop houdt. De ideale toevoeging voor de liefhebber van wellness en design.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of zou u graag meer willen weten over het merk Radomonte? Kom dan eens langs bij ons in de showroom voor een lekker kopje koffie en een gratis advies van een van onze adviseurs.