Badkamer met Matzwarte Details

Onlangs heeft TuijpsHuysch een weer een prachtige Badkamer opgeleverd.

De bewoners waren op zoek naar een stijlvolle Badkamer met Matzwarte onderdelen hierin. Bij TuijpsHuysch vonden zij hun Partner. De Badkamer Adviseurs van TuijpsHuysch hebben eerst een Design gemaakt van de Badkamer. Hierin heeft de adviseur de verschillende Details prachtig meegenomen. Van het badmeubel tot de stop in de wasbak, de volledige badkamer is afgewerkt in Matwarte details.
Na het ontwerp hebben de mannen van TuijpsHuysch de oude Badkamer gesloopt. Hierna is het leidingwerk aangepast op de nieuwe situatie. Hierna is de Badkamer betegeld en tot slot is de Badkamer afgemonteerd met Matzwarte Deatails.

Sanitair inspiratie

TH-Design Badkamer met matzwarte elementen

Bekijk project

Maatwerk Designbadkamer

Bekijk project

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project

Maatwerk badmeubel met Calacatta marmer

Bekijk project
Onlangs hebben onze vakmannen weer een prachtige badkamer gerealiseerd. Deze designbadkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en de strakke accenten. De keramische houtlook vloertegel en de marmerlook wandtegel brengen alle matzwarte accenten nog meer naar boven. Natuurlijke materialen zoals marmer en hout brengen veel warmte aan de badkamer. De matzwarte accenten zorgen er voor dat het design wel intact blijft.

Designbadkamer, natuurlijke materialen, strakke details

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.