Badkamer Middenbeemster

Onlangs heeft TuijpsHuysch en woning in Middenbeemster voorzien van een nieuwe Badkamer. Naast de Badkamer heeft TuijpsHuysch hier ook de Keuken, Hal en het Toilet onder handen genomen. Voor de bewoners was het totaalpakket wat TuijpsHuysch kon aanbieden de doorslaggevende factorin hun keuze voor TuijpsHuysch.

De Badkamer is volledig door de adviseurs van TuijpsHuysch ontworpen, geleverd en geplaatst. In deze badkamer zitten verschillende onderdelen die van uw badkamer een mini Wellness center maken. Denk hierbij aan het ronde bad, de Eye Catcher van de badkamer. Deze is met mozaïek betegeld wat zorgt voor een mooie, ruime en rustige sfeer. De inloopdouche is voorzien van een verstelbare handdouche en een nis-thermostaat met led verlichting!

Voor het Toilet heeft Tuijps een inbouwreservoir onder het schuine dak geplaatst. Om dit toilet ook speciaal te maken is er voor gekozen om de bediening van het reservoir aan de zijkant tegen de muur te plaatsen, net als een lichtschakelaar.

Sanitair inspiratie

Toilet zonder bediening

Bekijk project

Maatwerk Keuken Monnickendam

Bekijk project

TH-Design Badkamer met matzwarte elementen

Bekijk project

Maatwerk Designbadkamer

Bekijk project

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.