Badkamer Middenbeemster

Onlangs heeft TuijpsHuysch en woning in Middenbeemster voorzien van een nieuwe Badkamer. Naast de Badkamer heeft TuijpsHuysch hier ook de Keuken, Hal en het Toilet onder handen genomen. Voor de bewoners was het totaalpakket wat TuijpsHuysch kon aanbieden de doorslaggevende factorin hun keuze voor TuijpsHuysch.

De Badkamer is volledig door de adviseurs van TuijpsHuysch ontworpen, geleverd en geplaatst. In deze badkamer zitten verschillende onderdelen die van uw badkamer een mini Wellness center maken. Denk hierbij aan het ronde bad, de Eye Catcher van de badkamer. Deze is met mozaïek betegeld wat zorgt voor een mooie, ruime en rustige sfeer. De inloopdouche is voorzien van een verstelbare handdouche en een nis-thermostaat met led verlichting!

Voor het Toilet heeft Tuijps een inbouwreservoir onder het schuine dak geplaatst. Om dit toilet ook speciaal te maken is er voor gekozen om de bediening van het reservoir aan de zijkant tegen de muur te plaatsen, net als een lichtschakelaar.

Sanitair inspiratie

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project

Maatwerk badmeubel met Calacatta marmer

Bekijk project
Onlangs hebben onze vakmannen weer een prachtige badkamer gerealiseerd. Deze designbadkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en de strakke accenten. De keramische houtlook vloertegel en de marmerlook wandtegel brengen alle matzwarte accenten nog meer naar boven. Natuurlijke materialen zoals marmer en hout brengen veel warmte aan de badkamer. De matzwarte accenten zorgen er voor dat het design wel intact blijft.

Designbadkamer, natuurlijke materialen, strakke details

Bekijk project

Marmerlook badkamer met donkere elementen

Bekijk project

Tijdloze badkamer met matzwarte elementen

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.