Badkamer verbouwing Amsterdam Zuid

Binnenkort mogen wij deze complete badkamer verbouwen in Amsterdam Zuid.

Complete verbouwing keuken

Zes jaar geleden hebben wij bij deze klant al de keuken mogen plaatsen. Dit was niet zomaar een keuken plaatsen maar een ingrijpende verbouwing omdat er een draagmuur doorbroken moest worden. Met ons Aannemersbedrijf Totaalbouw Volendam konden wij deze muur door breken en ter ondersteuning van de draag constructie voorzien van een stalen balk. Natuurlijk was dit uitgerekend door onze vaste constructeur zodat de stalen balk aan alle normen voldoet. Daarna konden de wanden opnieuw gestukadoord worden. Toen dat werk was gedaan hebben wij de keuken geplaatst en vervolgens de nieuw gestuukte wanden geschilderd.

Zes jaar later | Badkamer verbouwing

Zes jaar later werden wij benaderd door onze klant met de vraag of wij ook hun badkamer compleet wilde verbouwen. Samen zijn we tot een ontwerp gekomen. Toen het ontwerp besproken en akkoord was, zijn wij bij de klant langs gegaan om de situatie ter plekke te bekijken. De wensen van de klant bleken geen probleem te zijn en alles past.

De klant vroeg ook of het mogelijk was om de wanden op de overloop en slaapkamer te stucen en te schilderen. Natuurlijk draaien wij onze handen hier niet voor om, met onze eigen stukadoorsbedrijf Tuijps Stuc en Afbouw is dit ook in goede handen. Om de kosten voor de klant te drukken en omdat het niet echt noodzakelijk was om de wanden te stucen, hebben wij glasvlies behang geadviseerd. Dit is een sterk en glad behang wat in elke kleur over geschilderd kan worden. Vervolgens hebben wij ter plekke een nieuwe afspraak voor in de showroom gemaakt om alles nog eens door te nemen en definitief af te spreken. De badkamer gaan wij omstreeks mei juni 2018 verbouwen.

Ontwerp badkamer | De wens voor een groot ligbad

Door het grote raam en de wens van een groot bad kon er qua indeling van de badkamer weinig aangepast worden. De grootste wens van onze klant was om een zo groot mogelijke ligbad te krijgen waar de klant languit in kan liggen. Omdat de klant langer dan 190 cm is was dit voor Tuijps de grootste uitdaging. Natuurlijk zijn we opzoek gegaan en kwamen uit op een ligbad met een grote bodemmaat van maar liefst 135 cm waarbij de totale badlengte 190 cm is zodat deze even goed tussen de muren past. Vanzelfsprekend heeft Tuijps heeft verder gekeken dan alleen een grote bodemmaat. Vanwege de grote lengte van de klant wordt het pas echt genieten als de klant in een diep bad zit. Uiteindelijk hebben we een diep comfortabel bad gevonden welke lang en diep is. Hierdoor voldeed het bad niet alleen aan de wens van de klant maar konden wij ook nog iets extra geven door een lekker diep bad. Daarna is een bijpassende kraan uitgezocht met mooie inbouw douchethermostaten voor de douche. Het water wordt afgevoerd via de draingoot die volledig betegeld wordt. Hierdoor is deze nog nauwelijks zichtbaar. Met het tegelwerk is op 2 wanden voor de kleur Mat Wit gekozen. Om dit op te leuken gaan wij dit in een speciaal patroon verwerken. De vloertegels zullen op de wanden door lopen, ook wel strokend betegelen genoemd en worden de douchemuren worden voorzien van een ander formaat tegel dan de de vloer, maar wel in dezelfde kleur om de eenheid en de rust in de badkamer te bewaren.

Sanitair inspiratie

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Bij de klant in Huysch | Klant: “Professioneel – klant georiĆ«nteerd – mooi eindresultaat!”

Bekijk project

TH-Design badkamer Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.