Maatwerk badmeubel met Calacatta marmer

Bij de klant in Huysch | Maatwerk Calacatta Badmeubel
Onlangs hebben wij een prachtig maatwerk badmeubel mogen opleveren. Dit badmeubel is volledig aangepast naar de wensen van de klant. De wens was een marmerlook meubel waar zij hun wasmachine in kunnen opbergen. Onze eigen meubelmaker is hier direct mee aan de slag gegaan. Deze heeft in samenwerking met een van onze keukenleveranciers een meubel gemaakt wat volledig voorzien is van prachtig calacatta marmer. De matzwarte kranen en de donkere kommen geven het meubel een nog luxere uitstraling.

Sanitair inspiratie

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project
Onlangs hebben onze vakmannen weer een prachtige badkamer gerealiseerd. Deze designbadkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en de strakke accenten. De keramische houtlook vloertegel en de marmerlook wandtegel brengen alle matzwarte accenten nog meer naar boven. Natuurlijke materialen zoals marmer en hout brengen veel warmte aan de badkamer. De matzwarte accenten zorgen er voor dat het design wel intact blijft.

Designbadkamer, natuurlijke materialen, strakke details

Bekijk project

Marmerlook badkamer met donkere elementen

Bekijk project

Tijdloze badkamer met matzwarte elementen

Bekijk project

Bokmerk in Douchehoek

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.