Marmerlook badkamer met donkere elementen

Onlangs heeft TuijpsHuysch een prachtige marmerlook badkamer en toilet op mogen leveren met donkere details. De badkamer is voorzien van een matwart frame wat als onderkast van het badmeubel dient.

De betegelde nis is voorzien van een basalt plateau. Dit stenen plateau is perfect in lijn met de andere donkere accenten binnen deze badkamer. Om de badkamer toch tijdloos te maken is er gekozen voor chromen kranen en chromen knoppen op het douchescherm.

Om al het sanitair af te maken is het toilet in dezelfde sfeer onder handen genomen als de badkamer. Er is gebruik gemaakt van dezelfde marmerlook tegels als in de badkamer. Ook het basalt plateau op het wandcloset is hetzelfde als het plateau in de nis. Om nog meer donkere details in het toilet te plaatsen is er gekozen voor matzwarte assesoires.

Sanitair inspiratie

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Bij de klant in Huysch | Klant: “Professioneel – klant georiĆ«nteerd – mooi eindresultaat!”

Bekijk project

TH-Design badkamer Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.