Matzwarte Badkamer Badhoevedorp

Naast een prachtige Keuken heeft TuijpsHuysch ook een prachtige badkamer verzorgd in Badhoevedorp. Deze badkamer heeft, net als de Keuken, prachtige Matzwarte Details.
De Badkameradviseurs van TuijpsHuysch hebben ervoor gezorgd dat deze prachtige Badkamer in lijn is met de rest van het huis. Dit hebben zij gedaan door gebruik te maken van Matzwarte elementen en natuurlijke kleuren.
De bewoners wilden graag een bad voor de kinderen in hun Badkamer maar waren bang dat dit te veel ruimte zou wegnemen. Door gebruik te maken van een vrijstaand bad bleef het gevoel van ruimte in de Badkamer en hebben de kinderen de mogelijkheid om lekker in bad te spelen!

Sanitair inspiratie

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project

Maatwerk badmeubel met Calacatta marmer

Bekijk project
Onlangs hebben onze vakmannen weer een prachtige badkamer gerealiseerd. Deze designbadkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en de strakke accenten. De keramische houtlook vloertegel en de marmerlook wandtegel brengen alle matzwarte accenten nog meer naar boven. Natuurlijke materialen zoals marmer en hout brengen veel warmte aan de badkamer. De matzwarte accenten zorgen er voor dat het design wel intact blijft.

Designbadkamer, natuurlijke materialen, strakke details

Bekijk project

Marmerlook badkamer met donkere elementen

Bekijk project

Tijdloze badkamer met matzwarte elementen

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.