Moderne Badkamer Amsterdam

Onlangs heeft het TH-Team een prachtige moderne badkamer mogen opleveren in Amsterdam. Deze prachtige moderne badkamer is voorzien van een aantal design- elementen.

Er is gekozen voor prachtige Geborsteld Nikkel kranen en Zwarte asseccoires. Denk hierbij aan deze prachtige Matzwarte profielen of de Grafiet Zwarte Radiator. Matwitte elementen mogen natuurlijk ook niet missen in deze moderne badkamer. Om deze reden is de wastafel, de wandtegels en de toiletpot voorzien van een matte finish.  Tot slot is het badmeubel voorzien van een Beton Groene onderkast om hier een echte Eye Catcher van te maken.

10

Zeer goede vakmensen

Eerder dit jaar mijn badkamer laten verbouwen. De keuze viel op TuijpsHuysch vanwege de fijne ontvangst en het meedenken met mijn wensen. Pascal heeft mij echt op een goede manier geholpen met mijn keuzes, zowel wat betreft kleur als indeling. De uitvoering werd tijdig ingepland en daar is nauwelijks van afgeweken. Als er iets tegenzat (gebeurt altijd bij een verbouwing), in dit geval een verkeerde levering van een staande toiletpot, werd dat snel opgelost. Ook na afloop werd alles nog eens goed nagelopen bij de eindoplevering.
Zeer tevreden en het is een prachtige en functionele badkamer geworden.

Aanbevelen?
Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Bereikbaarheid ( tel./ e-mail)
Persoonlijke aandacht
Medewerkers / verkopers
Deskundigheid / kennis / vakmanschap
Kwaliteit
Plaatsing / montage / levering
Garantie / nazorg
21-10-2021
Frans

Sanitair inspiratie

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Bij de klant in Huysch | Klant: “Professioneel – klant geori├źnteerd – mooi eindresultaat!”

Bekijk project

TH-Design badkamer Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.