Project Zeeburg

In het Amsterdamse stadsdeel Zeeburg hebben wij een fraaie betonlook badkamer en toilet opgeleverd.

Nieuwbouw casco badkamer en toilet

De badkamer- en toilet ruimte werden aan de kopers van het appartement casco opgeleverd. Alle aansluitingen zaten op de juiste plek waardoor er qua voorbereidende werkzaamheden voor Tuijps niet veel werk was. De enige uitdaging was de start datum. Zoals nu steeds vaker gebeurd bij nieuwbouwprojecten, wordt de opleverdatum vaak opgeschoven. Dit bemoeilijkt onze planning. Maar door goed overleg tussen onze planning en de koper is dit geen moeilijke en/of vervelende situaties opgeleverd.

BETONLOOK BADKAMER EN TOILET

De trend van dot moment is toch wel een fraaie betonlook badkamer en/of toilet. een stoere badkamer en toilet die gecreëerd wordt door tegels met een matte en gevlekte structuur. Betonlook is er niet alleen in het grijs maar ook verkrijgbaar in aardetinten. Er is een zeer breed assortiment aan betonlook tegels, maar ook het steeds vaker toegepaste beton cire geeft ook een mooie stoere betonlook stijl aan je badkamer en toilet. In deze badkamer is gekozen voor donkere betonlook tegels. De vloertegels zijn deels opgetrokken op de achterwand en op de voorzijde van het ligbad. Om de badkamer licht te houden zijn op de overige wanden Mat Witte wandtegels verwerkt en in de toilet zijn de overige wanden gestuuct en gesaust.

SANITAIR

De badkamer is van alle gemakken voorzien. Het badmeubel is 120cm breed en heeft twee waskommen. De spiegel is voorzien van LED-verlichting en een mat gestraalde strook waar de LED-verlichting in is verwerkt. De onderkast van het badmeubel heeft twee lades en een ruimte besparende sifon waardoor er geen uitsparingen nodig zijn in de bovenste lade. Natuurlijk zijn de lades voorzien van het softclose systeem. Er is een schitterende inloop (walk-in) douche gemaakt waarin in de stortdouche is verwerkt. Omdat er geen plek was voor een nis in de douchemuur, houden hebben wij geadviseerd om een accessoire te plaatsen waarin niet alleen de zeep en shampoo fles bewaard kunnen worden maar waar gelijk de wisser in is verwerkt die je gemakkelijk er in of eruit kan halen. Zo blijft de douche altijd strak, netjes en opgeruimd. In de toilet is een rimless (zonder spoelrand) toiletpot verwerkt die zorgt voor extra hygiëne. Het ligbad is verwerkt tussen 2 muren en aan beide voorzien van een plateau. De bovenzijde van het plateau is gelijk aan de bovenzijde van het bad, zodat het spatwater gemakkelijk in het bad geveegd kan worden.

Sanitair inspiratie

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Bij de klant in Huysch | Klant: “Professioneel – klant georiënteerd – mooi eindresultaat!”

Bekijk project

TH-Design badkamer Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.