TH-Badkamer met Upfall shower Amsterdam

Bij de klant in Huysch | Luxe badkamer Amsterdam

Onlangs heeft het TH-Team weer een prachtige, luxe en ruime badkamer mogen opleveren in Amsterdam. Deze moderne badkamer heeft alles wat je kan verwachten van een TH Badkamer.

Het ruime en half vrijstaande ligbad in combinatie met een @Duravit Douche Toilet en milieu vriendelijke Upfall Shower geeft deze badkamer een tijdloze look wat ook nog eens goed voor het milieu is.

Het prachtige Duravit badmeubel met ronde afwerking en unieke spiegel zorgen voor contrast in deze ruime badkamer. Boven het toilet heeft het TH-Team een nis gemaakt met een glazen deurtje zodat de spullen in de nis goed afgeschermd worden.

Ook bij het tegelwerk is er rekening gehouden met ruimte. De donkere vloertegels in combinatie met de lichtere wandtegels zorgen ervoor dat de ruimte nog groter blijkt dat wat het al is. Zo heeft deze badkamer alles wat men verwacht van een luxe TH-Badkamer.

Wilt u ook zo’n prachtige badkamer? Maak snel een afspraak!

Sanitair inspiratie

TH-Badkamer Koog aan de Zaan

Bekijk project

TH-Toilet Koog aan de Zaan

Bekijk project

TH-Maatwerk Inloopkast Weesp

Bekijk project

Luxe Badkamer in Weesp

Bekijk project

Douche WCs in de showroom

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.