TH-Design badkamer met een donkere touch

Onlangs heeft TuijpsHuysch weer een prachtige badkamer opgeleverd met donkere details.

Het badmeubel heeft een prachtige, strakke, matzwarte onderkast. Door een breed meubel te nemen met twee kraangaten kunnen de bewoners gemakkelijk met twee personen tegelijk de wastafel gebruiken. Deze wastafel is niet alleen strak, maar dus ook heel praktisch!

Het douchescherm heeft een prachtige donkere tint in het glas zitten. Dit kleine kleurverschil met normaal glas zorgt er voor dat de glasplaat volledig binnen het design past.

Tot slot is er nog de prachtige Design radiator. Deze strakke radiator zorgt er voor dat de badkamer heerlijk warm is terwijl er geen concessies gedaan hoeven te worden op het gebied van Design.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u deze elementen in het echt zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Amsterdam-Noord. U bent altijd welkom. Als u een afspraak maakt zorgen wij er voor dat wij genoeg tijd voor u vrijmaken!

Sanitair inspiratie

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Bij de klant in Huysch | Klant: “Professioneel – klant georiĆ«nteerd – mooi eindresultaat!”

Bekijk project

TH-Design badkamer Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.