TH-Design badkamer met een donkere touch

Onlangs heeft TuijpsHuysch weer een prachtige badkamer opgeleverd met donkere details.

Het badmeubel heeft een prachtige, strakke, matzwarte onderkast. Door een breed meubel te nemen met twee kraangaten kunnen de bewoners gemakkelijk met twee personen tegelijk de wastafel gebruiken. Deze wastafel is niet alleen strak, maar dus ook heel praktisch!

Het douchescherm heeft een prachtige donkere tint in het glas zitten. Dit kleine kleurverschil met normaal glas zorgt er voor dat de glasplaat volledig binnen het design past.

Tot slot is er nog de prachtige Design radiator. Deze strakke radiator zorgt er voor dat de badkamer heerlijk warm is terwijl er geen concessies gedaan hoeven te worden op het gebied van Design.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u deze elementen in het echt zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Amsterdam-Noord. U bent altijd welkom. Als u een afspraak maakt zorgen wij er voor dat wij genoeg tijd voor u vrijmaken!

Sanitair inspiratie

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project

Maatwerk badmeubel met Calacatta marmer

Bekijk project
Onlangs hebben onze vakmannen weer een prachtige badkamer gerealiseerd. Deze designbadkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en de strakke accenten. De keramische houtlook vloertegel en de marmerlook wandtegel brengen alle matzwarte accenten nog meer naar boven. Natuurlijke materialen zoals marmer en hout brengen veel warmte aan de badkamer. De matzwarte accenten zorgen er voor dat het design wel intact blijft.

Designbadkamer, natuurlijke materialen, strakke details

Bekijk project

Marmerlook badkamer met donkere elementen

Bekijk project

Tijdloze badkamer met matzwarte elementen

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.