TH-Design Badkamer met matzwarte elementen

Onlangs hebben de vakmannen van TuijpsHuysch een prachtig project opgeleverd in Purmerend. Deze designbadkamer kenmerkt zich door haar matzwarte accenten, de grijze tegels en het kiezelmozaïek in de douchehoek.
De klant zocht een badkamer met sfeer waar zij kunnen ontspannen na een lange dag werken. Ik denk dat wij met zekerheid mogen zeggen dat dit gelukt is!!

Sanitair inspiratie

Maatwerk Designbadkamer

Bekijk project

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project

Maatwerk badmeubel met Calacatta marmer

Bekijk project
Onlangs hebben onze vakmannen weer een prachtige badkamer gerealiseerd. Deze designbadkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en de strakke accenten. De keramische houtlook vloertegel en de marmerlook wandtegel brengen alle matzwarte accenten nog meer naar boven. Natuurlijke materialen zoals marmer en hout brengen veel warmte aan de badkamer. De matzwarte accenten zorgen er voor dat het design wel intact blijft.

Designbadkamer, natuurlijke materialen, strakke details

Bekijk project

Marmerlook badkamer met donkere elementen

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.