TH-Design by Rational in de Middenbeemster

Onlangs heeft TuijpsHuysch en woning in Middenbeemster voorzien van een nieuwe Keuken. Naast de Keuken heeft TuijpsHuysch hier ook de Badkamer, Hal en het Toilet onder handen genomen. Voor de bewoners was het totaalpakket wat TuijpsHuysch kon aanbieden de doorslaggevende factor in hun keuze voor TuijpsHuysch.
De keuken is een TH-Design Keuken by Rational. De bewoners hebben samen met hun adviseur inbouwapparatuur van Siemens gekozen. In het kookeiland is werkbladafzuiging geplaatst om de keuken zo strak mogelijk te houden. De mannen van TuijpsHuysch hebben een gat in de buitenmuur gemaakt zodat de afgezogen lucht direct het huis kan verlaten.

De vensterbank is op maat gemaakt in dezelfde kleur als het werkblad van de keuken. Doordat deze onderdelen dezelfde kleur hebben creƫren we een eenheid binnen uw keuken!

Keuken inspiratie

TH-Keuken Muiden

Bekijk project

TH Keuken Landsmeer

Bekijk project

Bij een klant in Huysch | TH-Keuken Amsterdam

Bekijk project

TH-Colour Keuken Volendam

Bekijk project

TH-Keuken in Monnickendam

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.