TH-Keuken in Hoofddorp

Thuysch bij de klant in Huysch | TH-Keuken in Hoofddorp
 
Onlangs heeft het TH-Team weer een prachtige TH-Keuken mogen opleveren. Dit keer in Hoofddorp. Deze prachtige, tijdloze en strakke TH-keuken is van alle moderne luxes voorzien. Deze keuken is ook niet voor niets uitgerust met het beste van Miele. Met een prachtige combi-stoomoven in combinatie met een Combimagnetron en 6 kookzones inductiekookplaat heeft deze keuken alles wat u verwacht in een luxe keuken.
 
Ook is deze keuken voorzien van een Siemens vaatwasser en Liebherr Appliances Koelkast en Vriezer. Bij een moderne luxe TH-keuken kan een Quooker Cube combi kraan natuurlijk ook niet ontbreken. Als laatste is deze keuken ook uitgerust met een Küpperbusch wijnkoeler.
 
Deze keuken biedt niet alleen alle moderne gemakken, maar ademt ook tijdloze elegantie uit dankzij het strakke design en hoogwaardige apparatuur. Een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor uw culinaire avonturen. 

Keuken inspiratie

TH-Keuken met Mat Witte Kastjes

Bekijk project

Strakke en Moderne TH-Keuken Amsterdam

Bekijk project

TH-Keuken met Siemens Apparatuur Amstelveen

Bekijk project

TH-Maatwerk Keuken Amsterdam Noord

Bekijk project

TH-Maatwerk Woonkeuken Showroom

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.