TH-Maatwerk Woonkeuken Showroom

Bij Tuijps in Huysch | TH-Maatwerk Woonkeuken Showroom
 
Vandaag willen wij onze nieuwste showroom keuken in het zonnetje zetten. Deze prachtige keuken heeft alles wat je verwacht van een TH-Maatwerk Keuken. De prachtige Shinnoki Smokes Walnut achterwandkast met verticale groeven is dé nieuwe trend. Prachtige luxe uitstraling met stevige deurtjes en frontjes.
 
In de kast vindt je een Miele Koelkast, Wijnkoeler en stoomoven(s). Deze luxe apparaten zijn een must have in een moderne, luxe TH-Maatwerk Woonkeuken. Het prachtige werkblad is van Marazzi en geproduceerd door Kemie B.V. Het keukenblad met marmer look zorgt voor een prachtig resultaat. Ook de spoelbak is gemaakt van het zelfde materiaal. Dit maakt het blad compleet. Onder het werkblad zit ook een Miele vaatwasser.
 
Ook het tweede deel van de keuken is uitgerust met de beste kwaliteit apparatuur. Een Miele inductiekookplaat met werkbladafzuiging kan niet ontbreken. De strakke, moderne frontjes in combinatie met het blad en dezelfde achterwand als de vloertegels en het eerste deel van de keuken maken het project compleet!

Keuken inspiratie

TH-Design Keuken Haven Monnickedam

Bekijk project

TH-Design keuken Bloemendaal

Bekijk project

Keuken Inspiratie

Bekijk project

Keukeneiland Bloemendaal

Bekijk project

TH-Design Keuken Volendam

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.