TH-Tijdloze Badkamer met eyecatcher

Onlangs heeft TuijpsHuysch een prachtige tijdloze badkamer opgeleverd.

De TH-Tijdloze Badkamer staat  gekenmerkt door de neutrale kleuren met onderdelen die de badkamer toch spannend maken. In deze badkamer is de douchehoek de eyecatcher. De douchehoek is met dezelfde kleur tegel als de vloer betegeld. Dit zocht voor een ruimtelijk gevoel en laat de douchehoek uit de rest van de muur springen! Dit is ideaal in een kleine, tijdloze badkamer!

Sanitair inspiratie

Natuurlijke wellness badkamer

Bekijk project

Maatwerk badmeubel met Calacatta marmer

Bekijk project
Onlangs hebben onze vakmannen weer een prachtige badkamer gerealiseerd. Deze designbadkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en de strakke accenten. De keramische houtlook vloertegel en de marmerlook wandtegel brengen alle matzwarte accenten nog meer naar boven. Natuurlijke materialen zoals marmer en hout brengen veel warmte aan de badkamer. De matzwarte accenten zorgen er voor dat het design wel intact blijft.

Designbadkamer, natuurlijke materialen, strakke details

Bekijk project

Marmerlook badkamer met donkere elementen

Bekijk project

Tijdloze badkamer met matzwarte elementen

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.