Wellness Badkamer Landsmeer

Onlangs heeft het TH-Team een prachtige Wellness-Badkamer mogen opleveren in Landsmeer. Van de oude badkamer en een inloopkast is een prachtige ruime badkamer gemaakt.

Deze badkamer is voorzien van een prachtige rustgevende vloer- en accenttegel. Al het tegelwerk is voorzien van een bijpassende 2 componentenvoeg zodat deze zo min mogelijk opvalt.

Wat deze badkamer echt een wellness badkamer maakt zijn de 3 functies op de plafonddouche. Deze waterval en vernevelaars zorgen er voor dat je optimaal kan ontspannen in de douche. het vullen via de badrand zorgt ook voor een extra mate van ontzorging.

10

Slim meedenken, prima service, prachtresultaat

Voor onze badkamer met wellnes-wensen hadden we uitgesproken ideeen in het hoofd. Bij een afspraak werrden die in keuzes omgezet, onder prima technische support. Alle tijd voor bijstelling op de eerste offerte.

Goed plan werd door deskundige medewerkers stipt en vakkundig uitgevoerd. Zelfs bij de uitvoering bleek er nog tijd voor overleg.
Wat een verademing! Klant en firma samen koning.
Het resultaat is een badkamer van onze droom.

Aanbevelen?
Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Bereikbaarheid ( tel./ e-mail)
Persoonlijke aandacht
Medewerkers / verkopers
Deskundigheid / kennis / vakmanschap
Kwaliteit
Plaatsing / montage / levering
Garantie / nazorg
10-10-2021
Simon

Sanitair inspiratie

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Bij de klant in Huysch | Klant: “Professioneel – klant georiĆ«nteerd – mooi eindresultaat!”

Bekijk project

TH-Design badkamer Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.