Vind uw nieuwe keuken in Amsterdam

Bent u wel aan een nieuwe keuken toe of past deze niet meer in uw interieur en wilt u dus graag uw huidige keuken renoveren? Dan helpen wij u graag verder in onze showroom. Of u nu uw huidige keuken een upgrade wilt geven of een volledig nieuwe keuken in Amsterdam zoekt, wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing. Vind ook uw droomkeuken bij TuijpsHuysch in Amsterdam!

Stel uw droomkeuken samen

Uw nieuwe keuken moet mooi en vooral praktisch zijn, maar ook voldoen aan uw persoonlijke behoeften en wensen. Daarnaast wilt u ook jaren van uw keuken blijven genieten, zonder dat hiervoor weer een grote renovatie nodig is. Daarom denken onze adviseurs graag met u mee. Wij betrekken u actief bij het ontwerpproces en komen samen met u tot een ontwerp op maat. Met een ruim aanbod aan keukenstijlen en keukenopstellingen in Amsterdam stelt u uw droomkeuken helemaal zelf samen!

Kwalitatief hoogwaardige apparatuur

Uw nieuwe keuken is natuurlijk niet compleet zonder goede apparatuur. Daarom werken wij bij TuijpsHuysch alleen met keukenapparatuur van de beste merken, zoals ATAG, Bosch, Siemens of Bora. Laat u goed adviseren over de beste apparatuur zodat u nog jaren plezier heeft van uw nieuwe keuken.

Een echte TuijpsHuysch keuken

Dankzij jarenlange ervaring weten wij wat er van een geweldigekeuken gevraagd wordt. Hierdoor kunnen wij bij TuijpsHuysch met trots vermelden dat u ook keukens uit eigen collectie kunt kopen. Ga bijvoorbeeld voor een milieuvriendelijke TH-keuken, een Italiaanse Design keuken van Dibiesse, geniet van een op maat gemaakte keuken van onze eigen interieurbouwer of ga voor het meest luxueuze merk in de keukenbranche: Valcucinne

TH-Keuken
TH-Desing by Dibiesse
TH-Maatwerk
Valcucine

Persoonlijk keukenadvies in Amsterdam

Een keukenrenovatie begint altijd met een goed en persoonlijk advies. Onze deskundige keukenadviseurs helpen u graag met het uitzoeken en ontwerpen van een luxe en bovenal praktische keuken. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en eisen en komen wij samen tot het ontwerp van uw droomkeuken in Amsterdam.

Ook gedurende de verbouwing blijven wij persoonlijk betrokken. Met een vast aanspreekpunt en duidelijke afspraken zorgen wij dat u binnen de kortste keren van uw keuken kunt genieten!

Uw nieuwe keuken in Amsterdam!

Bent u op zoek naar een nieuwe en op maat gemaakte keuken die aan al uw wensen en eisen voldoet? TuijpsHuysch is al jarenlang dé specialist op het gebied van luxe keukens in Amsterdam en omstreken. Bij TuijpsHuysch verzorgen wij uw droomkeuken, zonder het praktische, ergonomische en financiële aspect uit het oog te verliezen!

Wilt u zeker weten dat één van onze adviseurs tijd voor u heeft? Maak dan van tevoren een afspraak op een dag die u goed uitkomt en bezoek dé keukenwinkel van Amsterdam!

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Maatwerk Woonkeuken Showroom

Bekijk project

TH-Design Keuken Haven Monnickedam

Bekijk project

TH-Design keuken Bloemendaal

Bekijk project

Keuken Inspiratie

Bekijk project

Keukeneiland Bloemendaal

Bekijk project