Staat u graag in de keuken? Of bent u iemand die zo snel mogelijk een maaltijd op tafel wil zetten? Wat uw levensstijl ook is, bij TuijpsHuysch vindt u alles op het gebied van keukenapparatuur om een ultieme kookervaring mogelijk te maken!

Keukenapparatuur van grote merken

Veel mensen maken dagelijks gebruik van hun keuken. Het is dus van groot belang dat keukenapparatuur lang meegaat. Daarom werken wij alleen met absolute topmerken. Of het nu gaat om een fornuis, een kraan, een (combi-)magnetron, een oven, een koelkast, een vaatwasser of een afzuigkap. We zorgen dat er alleen apparatuur van hoge kwaliteit in uw keuken wordt geplaatst. Als u houdt van de nieuwste snufjes in de keuken, dan zorgen wij daar graag voor!

Afzuigkap
Kookveldafzuiging
Keukenkraan

Vakkundige montage

Het monteren van keukenapparatuur kan best ingewikkeld zijn. Welke aansluiting moet u gebruiken? En hoe zorgt u ervoor dat alles brandveilig is? Volgens ons is dit niet iets waar u zich als klant zorgen om hoeft te maken. Daarom geeft TuijpsHuysch niet alleen advies over de juiste keukenapparatuur, maar bieden wij ook vakkundige montage aan. Onze adviseurs helpen u graag bij de plaatsing van de apparatuur. We houden daarbij uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen.

Gasfornuis
Kookplaat
Inductie kookplaat

Keukenapparatuur voor verschillende keukenstijlen

Nieuwe keukenapparatuur geeft uw keuken een strakke look en legt de nadruk op uw keukenstijl. Of u nu kiest voor een houten, industriële, moderne of landelijke keuken, wij helpen u bij het vinden van de perfecte apparatuur. Omdat wij werken met topmerken bent u ook verzekerd van optimale duurzaamheid, aangezien alle apparatuur energiezuinig is en jaren meegaat. Uw nieuwe keukenapparatuur is dus niet alleen een verrijking van uw keuken, maar ook een erg duurzame keuze!

Combimagnetron
Magnetron
Oven

Kies voor inbouwapparatuur

Wilt u graag dat uw keuken één geheel vormt, dan kunt u het beste kiezen voor inbouwapparatuur. Hierbij valt uw apparatuur volledig weg in uw keuken, wat voor een strakke en moderne uitstraling zorgt. Dit zorgt niet alleen voor een rustige uitstraling, maar neemt ook minder ruimte in beslag. Hierdoor geniet u nog meer van uw keuken en heeft u meer ruimte om de lekkerste gerechten te maken!

Koelvriescombinatie
Koelkast
Vriezer

Keukenapparatuur van TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar nieuwe keukenapparatuur? De beste keukenapparatuur van Amsterdam en omstreken vindt u bij TuijpsHuysch. Bezoek onze ruime showroom in Weesp en vindt de beste apparatuur voor uw keuken. Wilt u graag inspiratie opdoen? Ook dan ontvangen wij u graag in onze showroom.

Bij TuijpsHuysch vindt u niet alleen de keuken, maar ook de keukenapparatuur die bij u past. Onze adviseurs helpen u graag bij datgene wat u nodig heeft. We helpen u namelijk graag van begin tot eind. Ook inspiratie opdoen of persoonlijk advies ontvangen? Maak dan snel een afspraak en kom langs wanneer het u aankomt!