Vind uw ideale keukenopstelling

De basis van elke keuken wordt gevormd door de keukenopstelling. Een ideale keukenopstelling maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte én voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarom is de perfecte opstelling in elk huis weer anders. Er zijn tientallen verschillende mogelijkheden, waardoor het niet altijd even makkelijk is om erachter te komen wat voor u de beste mogelijkheid is. Ontdek met onderstaande keukenopstellingen direct wat de beste keuze voor u is!

Hoekkeuken

Een hoekkeuken is een veelvoorkomende keukenopstelling in Nederland. De hoekkeuken wordt tegen twee wanden geplaatst die op elkaar aansluiten, Door deze opstelling ontstaat er veel ruimte in het midden van de keuken en is alle apparatuur toch dichtbij!

Parallel keuken

Parallel keukens zijn ideaal voor kleinere ruimtes waarbij er toch een zo groot mogelijke keuken gecreëerd moet worden. De parallel keuken wordt tegen twee wanden geplaatst die recht tegenover elkaar staan. Hierdoor heeft u zowel voor als achter u altijd werkruimte beschikbaar en ligt alles binnen handbereik.

Kookeiland

Een keukenopstelling die bij iedereen op het wensenlijstje staat is een keuken met kookeiland. Het kookeiland geeft u de mogelijkheid om rondom het werkblad te koken en betrekt de keuken meer bij de rest van het huis. Kookeilanden zien wij vaak terug in grotere huizen, maar misstaan ook zeker niet in kleinere ruimtes.

Rechte keuken

Heeft u weinig ruimte voor uw keuken? Dan is een rechte keuken een goede oplossing. Een rechte keuken bestaat uit een werkblad dat tegen één wand word geplaatst, vaak in een kleine of smalle ruimte. Toch kan deze keukenopstelling u verrassen. De rechte keuken is namelijk verrassend compact!

T-keuken

De T-keuken is een open en gezellige keukenopstelling die vooral in grotere ruimten veel voorkomt. Een T-keuken dankt zijn naam aan de opstelling. Het grootste gedeelte van het keukenblok bevindt zich als een soort schiereiland haaks op een recht keukenblok tegen de muur. De T-keuken is niet alleen lekker ruim en praktisch, maar betrekt de keuken ook meer bij de rest van het huis.

U-Keuken

Een U-keuken wordt geplaatst tegen drie aaneensluitende wanden. Hierdoor wordt u omgeven door uw eigen keuken en heeft u altijd alles binnen handbereik. Een heerlijk ruim werkblad, voldoende ruimte voor apparatuur en een overschot aan opbergruimte zijn kenmerkend voor de U-keuken.

Vind uw keukenopstelling met persoonlijk advies

De ideale keukenopstelling is afhankelijk van vele factoren. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare ruimte en de indeling van uw huis, maar ook aan uw eigen wensen en eisen. Gelukkig kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van de keukenexperts van TuijpsHuysch. Met een 3D-ontwerp ziet u direct hoe uw nieuwe keukenopstelling eruit komt te zien!

Uw nieuwe keukenopstelling bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een nieuwe keukenopstelling of wilt u eerst nog verschillende keukenopstelling ideeën opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch in Weesp aan het juiste adres! In onze ruime showroom vindt u verschillende keukenopstellingen, keukenstijlen en de laatste trends op het gebied van keukens, sanitair en tegels. Maak alvast een afspraak of kom langs!