De ideale woonkeuken

Een keuken met T-opstelling wordt gezien als de ideale woonkeuken. Dankzij zijn unieke vormgeving betrekt u de keuken bij de rest van de ruimte waardoor er een soepele overgang ontstaat tussen de keuken en de woonkamer. Zoekt u ook een keuken met een open uitstraling en voldoende werkruimte? Dan is een T-keuken echt wat voor u!

Unieke vormgeving

De T-keuken is één van de weinige keukenvormen waarbij het grootste gedeelte van de keuken losstaat van de wand. De T-keuken beschikt vaak over een kleine kastenwand, eventueel met werkblad, dat tegen de muur wordt geplaatst. Haaks op deze wand wordt dan een keukenblok geplaatst dat van beide kanten bereikbaar is. Hierdoor heeft u een overschot aan ruimte en kunt u zelfs met meerdere mensen tegelijk alsnog aan hetzelfde werkblad staan!

Zorg voor een praktische indeling

Een T-keuken biedt misschien meer dan voldoende ruimte, toch is het handig om de zogeheten werkdriehoek dicht bij elkaar te houden. Zorg er dus ook voor dat de koelkast, het fornuis en de wasbak aan dezelfde kant van de keuken geplaatst worden. Het is tenslotte niet handig als u voor elke handeling weer om uw T-keuken heen moet lopen.

Een T-keuken heeft iets extra’s

Een keuken met T-opstelling is niet alleen erg sfeervol en gezellig, het biedt ook voldoende mogelijkheden voor een aantal handige extra’s die u in een andere keukenopstelling misschien niet zo snel vindt. Door de vele ruimte kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra magnetron, een stoomoven of misschien zelfs een wijnkoeler. Met een T-keuken kunt u kiezen voor de mooiste extra’s!

Kies voor gezelligheid

Met een T-keuken haalt u niet alleen kookgenot in huis, u zorgt ook direct voor meer gezelligheid, zowel in de keuken als de woonkamer. Wit u zelfs nog een beetje extra gezelligheid toevoegen aan de keuken? Kies dan voor een T-keuken met bar, waarbij het schiereiland overloopt in een bar met zitplaatsen. Zo kunnen vrienden en familie gezellig plaatsnemen aan de bar terwijl u de heerlijkste gerechten klaarmaakt in uw nieuwe keuken!

De mogelijkheden van een T-keuken

Met een T-keuken kunt u werkelijk alle kanten op! U kunt niet alleen uit vele verschillende keukenstijlen kiezen, ook qua indeling is er voldoende om te kiezen. Gelukkig nemen de keukenadviseurs van TuijpsHuysch uitgebreid de tijd om samen met u tot uw absolute droomkeuken te komen. Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij u in huis? Maak dan snel een afspraak met eén van onze keukenexperts!

Een T-keuken van TuijpsHuysch

Zoekt u een T-keuken of wilt u graag inspiratie opdoen voordat u uw nieuwe keuken samenstelt? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Bezoek onze ruime showroom in Weesp en ontdek de laatste trends op het gebied van keukens. Ontvang vrijblijvend advies van onze experts en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van de T-keukens van TuijpsHuysch!