Omringd door kookgenot

In een U-keuken wordt u letterlijk omringd door uw eigen keuken. Een overschot aan ruimte en een praktische en vooral ergonomische indeling maken de keuken met U-vorm al jarenlang één van de populairste keukenopstellingen. Met voldoende ruimte in de keuken kunt u zelfs voor een variant met bar kiezen. Kortom, voldoende mogelijkheden met deze praktische opstelling!

Alles bij de hand

Door zijn vorm heeft de U-keuken aan alle drie de kanten keukenelementen, wat zorgt voor een ergonomische werkomgeving. Zo kunnen de wasbak, het fornuis en de koelkast (de ergonomische driehoek) elk op een eigen zijde geplaatst worden en heeft u deze altijd binnen handbereik.

De mogelijkheden van een U-keuken

Een keuken met U-vorm biedt de basis voor ongekend veel mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een U-keuken met bar of schiereiland? Indien er genoeg ruimte is kunt u zelfs kiezen voor een ruime keuken met U-vorm en kookeiland in het midden.

Sfeervol en gezellig

Een keuken met U-vorm is niet alleen ruim en praktisch, maar zorgt ook voor gezelligheid in huis. Dankzij de open opstelling kunnen er meerdere mensen tegelijk in de keuken aanwezig zijn, zonder dat u elkaar voor de voeten loopt. Wilt u de gezelligheid echt naar de keuken halen? Kies dan voor een U-keuken met bar of schiereiland!

Voor elke ruimte

Het mooie aan de U-keuken is dat u helemaal geen grote open ruimte hoeft te hebben voor deze keukenopstelling. Ook in iets kleinere ruimtes kan een keuken in U-vorm een praktische oplossing zijn. Wilt u ook een U-keuken in huis? Dan adviseren wij vaak om deze in een ruimte van minimaal 4 meter breed te plaatsen!

U-keuken op maat

Benieuwd of een keuken met U-vorm ook bij u in huis geplaatst kan worden? Onze keukenadviseurs kijken graag met u mee om tot een oplossing op maat te komen. Middels een persoonlijk gesprek achterhalen wij uw wensen en eisen en komen wij samen met u tot een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken. Ook benieuwd welke U-keuken wij voor u kunnen ontwerpen? Bezoek dan snel onze showroom!

U-keuken van TuijpsHuysch

Zoekt u een nieuwe U-keuken of wilt u gewoon ongestoord inspiratie opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. In onze ruime showroom in Weesp vindt u vele verschillende voorbeeldopstellingen en de laatste trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Maak snel een afspraak en kom langs bij TuijpsHuysch!