Sfeerbepaler van uw keuken

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij de aankoop van uw keuken. Uw werkblad bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in uw keuken. Het keukenblad moet niet alleen mooi maar ook praktisch zijn. U gebruikt uw keukenblad immers dagelijks.

Elk keukenblad heeft zijn eigen unieke eigenschappen. U kunt kiezen uit veel verschillende materialen, diktes en kleuren wanneer u op zoek bent naar een nieuw werkblad dat perfect aansluit op uw keuken.

Met de keuze van het aanrechtblad bepaalt u de stijl van uw nieuwe keuken, dus het is ook belangrijk dat u 100% zeker bent van uw keuze. Daarom geven de adviseurs vanTuijpsHuysch u graag advies over de kleur en materiaalsoort van uw nieuwe keukenblad, zodat u voortaan met volle tevredenheid in de keuken staat!

Verschillende materialen voor uw werkblad

Zoekt u een nieuw keukenblad? Dan heeft u misschien al gezien dat u uit vele verschillende materialen kunt kiezen. Elk materiaal zorgt voor een andere uitstraling met bijbehorende eigenschappen. Zo is het ene materiaal bijvoorbeeld onderhoudsarm, terwijl een ander materiaal weer goedkoop en makkelijk te plaatsen is. Bij TuijpsHuysch hebben wij een breed aanbod aan keukenbladen, waardoor u altijd het perfecte werkblad voor uw keuken vindt!

Dekton
Composiet
Graniet

De mooiste keukenbladen

Bij TuijpsHuysch vindt u het perfecte werkblad voor uw keuken. Van keramiek tot natuursteen en van onderhoudsarm kunststof tot prachtig composiet. Met de keukenbladen van TuijpsHuysch geeft u uw keuken een frisse uitstraling zonder dat u uw keuken volledig hoeft te verbouwen. Daarnaast staan onder adviseurs voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar het perfecte werkblad. Bezoek onze showroom in Weesp of maak alvast een afspraak zodat u zeker weet dat onze adviseurs tijd voor u vrijmaken!

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Maatwerk Woonkeuken Showroom

Bekijk project

TH-Design Keuken Haven Monnickedam

Bekijk project

TH-Design keuken Bloemendaal

Bekijk project

Keuken Inspiratie

Bekijk project

Keukeneiland Bloemendaal

Bekijk project