Ontdek de vele verschillende keukenstijlen

Keukens zijn er tegenwoordig in vele verschillende stijlen, kleuren en formaten. Niet zo gek dus dat u een weloverwogen en verstandige keuze wilt maken voordat u een nieuwe keuken koopt. Een keuken koopt u ten slotte niet voor een paar jaar. Weet u nog niet welke keukenstijlen bij u passen of wilt u graag nog wat meer keukeninspiratie opdoen? Dan helpt TuijpsHuysch u graag verder. In onze showroom vindt u de meest uiteenlopende keukenstijlen. Van industrieel tot klassiek en van natuurlijk tot modern. Ontdek gauw alle keukenstijlen van TuijpsHuysch!

Landelijke keukens
Houten keukens
Moderne keukens

Geef uw keuken een nieuwe stijl

Door de jaren heen veranderen keukenstijlen constant. Nieuwe trends en innovaties wisselen elkaar in rap tempo af. Is uw keuken ook aan een opfrisbeurt toe? Probeer dan eens een aantal accessoires in een andere stijl. Het lijkt misschien niet veel, maar met een aantal nieuwe accessoires kunt u uw keuken al een hele andere uitstraling geven. Kijk ook eens naar een andere kleur of nieuwe apparatuur om uw keuken een andere stijl te geven. Het zal u verbazen hoe makkelijk het is om een andere keukenstijl te creëren!

Industriële keukens
Betonlook keukens
Greeploze keukens

Combineer verschillende keukenstijlen

Wilt u graag uw eigen draai aan uw keuken geven? Probeer dan eens verschillende keukenstijlen te combineren. Zo kan een landelijke keuken heel goed gecombineerd worden met klassieke elementen of met een industriële keukenstijl. Door verschillende elementen met elkaar te combineren komt u tot de mooiste creaties en geeft u uw eigen draai aan uw nieuwe keuken. Ook keukeninspiratie opdoen? Bezoek dan eens onze showroom en ontdek de mooiste keukenstijlen en combinaties!

Design keukens
Hoogglans keukens
Klassieke keukens

Doe keukeninspiratie op in onze showroom!

Wilt u graag keukeninspiratie opdoen voordat u een nieuwe keuken koopt? Bezoek dan eens onze showroom in Weesp! Hier kunt u vele verschillende voorbeeldopstellingen bekijken en ontdekt u wat er allemaal mogelijk is. Liever eerst een advies op maat ontvangen van onze keukenadviseurs? Geen probleem! Onze adviseurs denken graag met u mee en kijken samen met u naar de mooiste keukenstijlen. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in onze showroom!

Doe keukeninspiratie op bij onze klanten

TH-Maatwerk Woonkeuken Showroom

Bekijk project

TH-Design Keuken Haven Monnickedam

Bekijk project

TH-Design keuken Bloemendaal

Bekijk project

Keuken Inspiratie

Bekijk project

Keukeneiland Bloemendaal

Bekijk project