Creëer een industriële look met beton

Een betonlook keuken staat voor stoer en robuust design. Niet voor niets dat wij deze keukenstijl steeds vaker terugzien. De strakke lijnen en stoere kleuren van het beton laten zich namelijk fantastisch combineren met allerlei andere stijlen en kunnen daardoor in bijna elk interieur geplaatst worden. Robuuste materialen en stoere kleuren maken van de betonlook keuken een echte eyecatcher in huis!

Stoer, robuust én sfeervol

Een betonlook keuken oogt stoer, robuust én brengt bovenal een flinke dosis sfeer met zich mee. Het fijne aan het natuurproduct beton is dat het zich gemakkelijk laat combineren met andere materialen. Zo kunt u zonder problemen houten elementen gebruiken in uw keuken om zo een gezellig en sfeervol geheel te creëren.

Wilt u juist een donkere betonlook in de keuken creëren? Dan kunt u ook kiezen voor een combinatie van beton en industriële elementen. Kleuren als zwart, bruin en koper doen het vaak goed in combinatie met een betonlook aanrechtblad. Denk bijvoorbeeld aan zwarte grepen of een koperen kraan in combinatie met een betonnen aanrechtblad of keukenkastjes!

Betonnen keuken of een betonlook keuken?

De betonlook is stoer en kan een prachtige aanvulling zijn voor uw huis en interieur. Helaas is betoon ook vrij prijzig en vraagt het vrij veel onderhoud. Daarom maken wij een verschil tussen een betonnen keuken en een keuken met betonlook.

Kiest u voor echt beton, dan krijgt u een keuken met een authentieke uitstraling. Echter, beton is zwaarder dan een normaal stenen aanrechtblad en kan bij intensief gebruik veel onderhoud nodig hebben. Echt beton kan namelijk door wrijving en schuring tijdens bijvoorbeeld het koken door de jaren heen verkleuren. Wilt u die betonlook mooi én in de aankoopstaat houden, dan heeft uw betonnen keuken op zijn tijd dus een beetje extra aandacht nodig.

Wilt u graag wel een betonlook in uw keuken, maar heeft u geen tijd om aan al het onderhoud te voldoen? Dan kunt u ook kiezen voor alleen de betonlook, waarbij andere materialen worden gebruikt en toegepast. De betonlook wordt dan gecreëerd met onderhoudsvriendelijker materiaal dan echt beton. U kunt hierbij denken aan kunststof of keramiek, wat een stuk lichter is en daardoor ook een goed alternatief is op echt beton.

Een betonnen keuken op maat

Wilt u een betonnen keuken met persoonlijke touches en accenten? Dan kijkt TuijpsHuysch graag met u mee voor een keuken op maat. Of u nu kiest voor echt beton of betonlook, alles kan op maat gemaakt worden. Kies uw gewenste kastjes, aanrechtblad en apparatuur.

Met uw budget in het achterhoofd gaan wij, samen met u, op zoek naar uw absolute droomkeuken. Hierbij gaan wij enkel voor het beste van het beste. Is de keuken uiteindelijk toch niet volledig naar uw wens? Dan gaan wij terug naar de tekentafel. Net zo lang tot wij uw droomkeuken gevonden hebben!

Uw betonlook keuken bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een betonlook keuken of zelfs een echt betonnen keuken? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. In onze ruime showroom in Weesp vindt u niet alleen verschillende moderne keukens, maar ook vele andere keukenstijlen! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak en kom snel langs in onze showroom!