Luxe en minimalisme in één

Met een design keuken haalt u een uitgebalanceerde mix van luxe en minimalisme in huis. Strakke vormgeving, gewaagde kleuren en materialen en de nieuwste keukenapparatuur zorgen voor een geheel nieuwe beleving tijdens het koken. Geniet van rust, ruimte en luxe in uw nieuwe design keuken!

Geniet van luxe en gemak

Design keukens zijn niet alleen erg ruim opgezet, maar geven ook een gevoel van luxe en bovenal gemak. Keukenapparaten zijn van alle gemakken voorzien en zijn prachtig vormgegeven, waardoor ze naadloos aansluiten op de luxe uitstraling op de rest van de keuken. Koelkasten met verschillende extra’s, elektrische kookplaten met kookveldafzuiging of een design keukenkraan die zowel koud als kokend water kan leveren, uiteraard allemaal vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Alle apparatuur wordt op een elegante en haast onzichtbare wijze in uw keuken geplaatst. Zo is uw keuken wel van alle mogelijke gemakken voorzien, maar is de apparatuur toch zo weggewerkt dat deze absoluut niet opvalt.

Minimalistisch design

Strakke lijnen en rechte oppervlakken spelen een grote rol in de design keukenstijl. Door deze minimalistische vormgeving ontstaat er een gevoel van rust en ruimte. Lichte kleuren zoals wit, grijs of beige doen het daarom ook altijd goed in een design keuken. Dit betekent echter niet dat donkere kleuren absoluut niet kunnen. Een zwarte design keuken laat zich bijvoorbeeld uitstekend combineren met andere kleuren of materialen.

U kunt uiteraard ook zelf bepalen hoe minimalistisch u uw nieuwe keuken wilt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor greeploze laden en kastjes kiezen, maar kunt u ook design handgrepen in de keuken plaatsen. Deze handgrepen geven elke keuken een luxe en minimalistische touch.

Combineer naar hartelust

Dankzij de minimalistische basis kunt u naar hartenlust combineren met kleuren, materialen of zelfs andere keukenstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad of ga voor een combinatie van zwart en goud. Door te combineren creëert u een geheel eigen stijl en maakt u van uw eigen design keuken echt iets unieks!

Weet u absoluut niet waar u moet beginnen? Kijk dan ook eens naar de rest van uw interieur. Misschien heeft u wel een industriële of juist een wat meer moderne stijl in huis. Vanaf hier kunt u beginnen met combineren. Probeer verschillende combinaties en wees ook niet bang om buiten de gebaande paden te gaan. De meest gewaagde combinaties resulteren vaak in de mooiste creaties!

Design keuken op maat

Met een design keuken kunt u vele verschillende kanten op. Denk bijvoorbeeld een de vele combinaties, maar ook verschillende afmetingen, opstellingen of apparatuur. Gelukkig kunt u bij TuijpsHuysch uw keuken geheel naar wens samen stellen. Samen met één van onze keukenadviseurs kijken wij naar uw wensen en eisen, en gaan wij op zoek naar uw droomkeuken!

Uw design keuken bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar uw absolute droomkeuken? Dan bent u van harte welkom bij TuijpsHuysch. In onze ruime showroom vindt u een uitgebreide collectie design keukens in Amsterdam. Ook kunt u uw keuken volledig naar wens samenstellen. Wij staan voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar uw droomkeuken. Maak alvast online uw afspraak en bezoek snel onze showroom!