Strak en functioneel

De greeploze keuken combineert een strakke uitstraling met functionaliteit waarbij handgrepen en knoppen overbodig geworden zijn. Hierdoor creëert u een oase van rust en ruimte, zonder dat u aan functionaliteit inlevert. Dankzij de strakke en minimalistische uitstraling valt de greeploze keuken binnen de moderne keukenstijl.

Focus op de basis

Door het ontbreken van knoppen en handgrepen verlegt u de focus op het geraamte van de keuken. Zo ontstaat er een strak en ‘puur’ geheel. Vlakke kastje en lades in een neutrale kleur voeren de boventoon. De kleur van uw keuken komt, zonder handgrepen en knoppen, nog beter tot zijn recht en krijgt een prominentere rol in uw keuken. Een witte greeploze keuken heeft bijvoorbeeld een fris en ruimtelijke uiterlijk, terwijl u met een greeploze zwarte keuken juist een warme en luxe sfeer creëert.

Door de strakke basis laat de greeploze keuken zich ook erg goed combineren met andere keukenstijlen. Combineer uw keuken bijvoorbeeld met een moderne of design keuken, of kies juist voor een spannende mix van greeploos en hout. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De nieuwste technieken

Greeploze keukens onderscheiden zich niet alleen door het ontbreken van handgrepen en knoppen, maar ook door de nieuwste technieken en innovaties. Zo vallen lades nooit meer hard dicht dankzij soft motion techniek en kunt u met het push-to-open systeem uw lades met slechts een klein duwtje openen. Dergelijke systemen zorgen ervoor dat uw keuken minder snel beschadigd, waardoor u nog vele jaren van uw keuken kunt blijven genieten.

Daarnaast zorgen deze handige technieken er ook voor dat u zelf met uw handen vol uw lades kunt openen en dichtdoen. Dit scheelt u veel extra handelingen en maakt koken nog leuker!

Semi greeploze keuken

Wilt u wel een strak en tijdloos design, maar vindt u handgrepen alsnog erg handig? Dan kunt u ook kiezen voor een semi greeploze keuken. Hierbij worden er geen grote handgrepen op uw keukenkastjes en lades geplaatst, maar worden er gootjes bovenaan het paneel verwerkt, waardoor deze niet direct zichtbaar zijn.

In een keuken met semi greeploze kastjes en lades voeren strak en tijdloos design nog steeds de boventoon, maar is er ook ruimte voor een praktische ondertoon.

Een greeploze keuken naar wens

Greeploze keukens bestaan in vele maten, vormen en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een hoekopstelling, keuken met eiland of juist erg beperkt wordt met uw ruimte, bij TuijpsHuysch zorgen wij voor een keuken op maat. Samen met onze keukenadviseurs ontwerpt u uw droomkeuken die wij vervolgens met ervaren vakmensen bij u thuis plaatsen. Wij geven niet op tot uw keuken volledig naar wens is!

Greeploze keukens bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een greeploze keuken of wilt u misschien eerst ongestoord inspiratie opdoen? Dan verwelkomen wij u graag in de ruime showroom van TuijpsHuysch in Weesp. In onze showroom vindt u vele verschillende keukenstijlen, waaronder ook de mooiste greeploze keukens. Maak online uw afspraak en kom snel een keer langs!