Exclusief, modern en een vleugje luxe

Tegenwoordig wordt een hoogglans keuken al snel vergeleken met een moderne- of design keuken. Toch zijn er wel degelijk verschillen en hoeft u helemaal geen moderne interieurstijl te hebben om van deze tijdloze keukenstijl te kunnen genieten. Keukens met een hoogglans afwerking zijn luxe en exclusief en creëren vaak een gevoel van rust en ruimte. Daarnaast kunnen keukens met een hoogglans afwerking uitstekend gecombineerd worden met andere woon- en keukenstijlen!

Zet de toon met de juiste kleur

Bij een hoogglans keuken bepaalt de kleur voor het grootste gedeelte de uitstraling van uw keuken. Met een hoogglans witte keuken zorgt u bijvoorbeeld voor rust en ruimte terwijl een zwarte keuken juist voor een luxe uitstraling zorgt. Denk dus goed na over welke uitstraling u uw keuken mee wilt geven, voordat u een keuze maakt.

Naast de basiskleuren als zwart, wit en grijs zijn er nog vele andere kleurmogelijkheden voor uw hoogglans keuken. Denk bijvoorbeeld aan een gewaagde kleur als geel of blauw, of creëer warmte met een rode keuken. Neem ook eens een kijkje bij onze speciale TH-Colour keukens. Hier vind u honderden kleuren waar u uit kunt kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Combineer de hoogglans stijl

Veel mensen denken dat een keuken met een hoogglans afwerking alleen met een modern of design interieur gecombineerd kunnen worden. Echter, niks is minder waar! Keukens met een hoogglans afwerking kunnen prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld een industrieel of landelijk interieur. Een combinatie die wij erg vaak terugzien is bijvoorbeeld een witte hoogglans keuken met een zwart keukenblad.

Wilt u uw hoogglans keuken combineren met een andere keukenstijl? Kies dan bijvoorbeeld voor keukenkastjes in hoogglans wit met een natuurstenen keukenblad of een houten keukenblad. Door verschillende keukenstijlen te combineren creëert u een unieke keuken die perfect bij de rest van uw interieur past!

Hoogglans keuken schoonmaken

Keukens in een hoogglans afwerking stralen luxe en exclusiviteit uit, mits u deze goed onderhoudt. De hoogglans afwerking op de keukenkastjes is namelijk erg gevoelig voor vlekken en krasjes. Gelukkig is het materiaal door de vlakke afwerking erg makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Uw keuken is binnen enkele minuten weer als nieuw. Wilt u ook jarenlang kunnen genieten van uw nieuwe keuken? Zorg er dan voor dat u deze regelmatig schoonmaakt!

Uw keuken naar wens

Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar ideale keuken. De ene heeft liever een hoogglans witte keuken met kookeiland, terwijl de ander juist voor een zwarte variant in hoekopstelling kiest. Wat uw keukenwensen ook zijn, bij TuijpsHuysch zorgen wij voor uw droomkeuken en niets minder. Samen met één van onze keukenadviseurs bespreekt u uw wensen en eisen en gaat u op zoek naar de keuken waar u niet van durft te dromen!

Uw hoogglans keuken bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan ook eens langs bij TuijpsHuysch in Weesp. In onze ruime showroom vindt u vele verschillende keukenopstellingen in alle stijlen, waaronder hoogglans! Wilt u ook ongestoord keukeninspiratie opdoen? Maak dan snel een afspraak en kom langs!