Grepen en Knoppen

De juiste grepen voor je keuken deurtjes kunnen nét de keuken helemaal afmaken. Met talloze varianten is er altijd wel iets wat uw keuken compleet maakt. Met een collectie van meer dan 100 verschillende grepen kunt u kiezen uit veel verschillende vormen en stijlen. Er zijn knoppen en beugelgrepen, schelpgrepen en ringgrepen. Er is voor iedere keuken een keuze. Van een strak design tot modern design tot nostalgisch design. Uiteraard kunt u ook zelf het materiaal en de kleur bepalen

Luxe gietijzeren greep

Gietijzeren grepen passen perfect bij houten keukens. Vooral bij een robuuste keuken zijn deze grepen populair. Het stevige design past goed bij de houten frontjes. Ze maken het plaatje van de stoere keuken compleet.

Grepen met Lasnaden

Passend bij de stoere, robuust houten fronten is ook de greep met Lasnaden. Deze grepen zijn heel uniek en passen perfect bij een keuken met bijvoorbeeld extra noesten. Deze grepen zijn beschikbaar in T-vormige grepen en beugelgrepen.

Grepen met ribbelpatroon

Ook is er een ruime keuzen aan moderne grepen met ribbelpatroon. Deze grepen zien er niet alleen heel modern uit, maar zorgen ook voor extra grip en is goed combineerbaar met houten keukens. Deze zijn ook beschikbaar in tallozen kleuren, maten en soorten.