Stoer en robuust

Een keukenstijl die wij de laatste jaren steeds vaker terug zien komen is de industriële stijl, en wij begrijpen wel waarom. Dankzij zijn stoere uitstraling haalt u met een industriële keuken een echte blikvanger in huis. Donkere kleuren en strakke accenten zijn de basis van deze robuuste stijl. Zoekt u nog een nieuwe keuken? Dan is de industriële stijl er zeker ééntje om te onthouden!

De industriële look

Grove materialen en donkere kleuren vormen de basis voor de robuuste en stoere industriële keukenstijl. De industriële stijl kenmerkt zich door de ruwe afwerking. Harde en grove accenten maken de industriële keuken zo opvallend én daarmee tegelijkertijd erg aantrekkelijk. Veelgebruikte materialen zijn beton, hout en metaal in donkere kleuren zoals zwart, grijs of de natuurlijke tinten van het materiaal zelf.

Om de industriële look helemaal compleet te maken is het mooi om grote en opvallende apparatuur in uw keuken te plaatsen. Een vrijstaand fornuis met grote draaiknoppen of een RVS afzuigkap passen perfect in een industriële keuken!

Industriële keukens op maat

Bij TuijpsHuysch kunt u uw eigen industriële keuken geheel naar wens samenstellen.Van de tegels en het aanrechtblad tot de kastjes en zelfs de apparatuur. Kiest u voor een industriële stijl? Voeg dan ook uw eigen industriële accenten toe.

Met uw budget in het achterhoofd gaan wij voor u aan de slag. Uw keuken wordt altijd volledig op maat gemaakt met het oog op de ultieme keukenbeleving. Zo weet u zeker dat uw nieuwe keuken perfect bij uw woning past.

Bent u opzoek naar een kleine keuken óf droomt u al een tijdje van een grote industriële keuken met kookeiland? Bij TuijpsHuysch vindt u precies wat u zoekt om van uw keuken een droomkeuken te maken!

Kom langs voor advies op maat

Dromt u al jaren van uw eigen industriële keuken? Dan kunt u bij TuijpsHuysch terecht voor een persoonlijk advies. Onze deskundige keukenadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van advies op maat, zodat wij samen uw droomkeuken kunnen ontwerpen. Met uw wensen en budget en onze ervaringen zorgen wij samen met u voor een keuken die helemaal naar wens is!

Uw industriële keuken bij TuijpsHuysch

Uw nieuwe keuken vindt u bij TuijpsHuysch. Dankzij jarenlange ervaring en een ruim aanbod kunt u bij ons terecht voor vele verschillende keukenstijlen, waaronder de populaire industriële keukenstijl. Bent u ook op zoek naar een nieuwe industriële keuken? Maak dan snel een afspraak en kome een keer langs in onze showroom!