Tijdloos en nostalgisch

De klassieke keuken is een tijdloze keuken die ondanks de constant veranderende trends nog steeds door vele mensen geliefd is. Een overschot aan details, uitstekende kwaliteit en authentieke materialen en kleuren zorgen ervoor dat de klassieke stijl al tientallen jaren ongekend populair is. De warme en nostalgische sfeer zorgen voor gezelligheid en maken van de klassieke keuken het hart van elk huis!

Natuurlijke materialen en sierlijke details

Bij klassieke keukens staat het gebruik van natuurlijke materialen centraal. Klassieke keukens zijn voorzien van natuurlijke elementen en verrijkt met sierlijke details. Materialen die wij veel terug zien in een klassieke keuken zijn bijvoorbeeld hout, metaal en natuursteen. Toch is een keuken van natuurlijke materialen nog niet direct een klassieke keuken. De stijl wordt namelijk gekenmerkt door de sierlijke details. Denk bijvoorbeeld aan een gietijzeren fornuis, prachtige details en natuurlijke elementen die u echt het gevoel van vroeger bezorgen!

Mix van klassiek en modern

Bij een klassieke keuken denkt men vaak dat moderne apparatuur ontbreekt, maar niks is minder waar. Tegenwoordig zijn klassieke keukens voorzien van de meest luxe en moderne apparatuur, die naadloos verwerkt zijn in het klassieke design. Hierdoor ontstaat er een prachtige mix van modern en klassiek.

Wilt u een écht unieke keuken in huis? Combineer dan verschillende keukenstijlen met elkaar. Hoewel de klassieke keukenstijl niet de makkelijkste keukenstijl is om te combineren, zijn er zeker combinaties die prachtig kunnen uitpakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een klassiek moderne keuken of een klassiek landelijke keuken, waarbij de verschillende stijlen voornamelijk tot uiting komen in de details.

Uw klassieke keuken zelf ontwerpen

Zaken als de opstelling, kleuren en apparatuur zijn vaak erg smaakgevoelig en kunnen in elke keuken weer anders zijn. Daarom bent u bij TuijpsHuysch ook aan het juiste adres voor een klassieke keuken op maat. Bij TuijpsHuysch geloven wij namelijk in de kracht van maatwerk en vinden wij dat elk huis een unieke keuken verdient.

Tijdens een gesprek met één van onze keukenadviseurs neemt u al uw wensen en eisen door, waarna wij op zoek gaan naar uw droomkeuken. Bevalt de keuken niet? Dan gaan wij terug naar de tekentafel, net zo lang tot u volledig tevreden bent!

Klassieke keukens van TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een klassieke keuken of wilt u gewoon even ongestoord inspiratie opdoen? Dan bent u in de ruime showroom van TuijpsHuysch in Weesp aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk vele verschillende voorbeeldopstellingen van keuken in alle stijlen, waaronder klassieke keukens. Vind ook uw nieuwe keuken bij TuijpsHuysch en maak snel aan afspraak om langs te komen!