Open, gezellig én rustgevend

De landelijke keuken is al jarenlang één van de populairste keukenstijlen. Lichte en rustige accenten maken van uw keuken en harmonieus geheel waar u helemaal tot rust komt. Naast de prachtige uitstraling van een keuken in landelijke stijl, helpt kokerellen in een fijne omgeving ook nog eens voor lekker eten op tafel. Daarnaast passen landelijke keukens ook nog eens erg goed in bijna ieder interieur. Zo ook in dat van u!

Natuurlijke materialen en accessoires

De synergie tussen een open ruimte, rust en gezelligheid is de reden dat landelijke keukens nog steeds zo geliefd zijn bij veel mensen. Bij de landelijke woonstijl staat het gebruik van natuurlijke materialen en warme, natuurlijke kleuren centraal. De woonstijl is afgeleid van het vroegere leven op het platteland waarbij mens en natuur een stuk dichter bij elkaar stonden. Materialen die veel terugkomen in de landelijke keukenstijl zijn bijvoorbeeld steen, hout en ijzer. De combinatie van houten kastjes, stenen werkbladen en ijzeren accessoires zorgen voor een rustige en warme uitstraling.

Door het combineren van natuurlijke elementen wordt een stijl gecreëerd waar u gemakkelijk verliefd op wordt. De kleuren kunnen, net als de materialen, erg divers zijn. Een witte , zwarte, of grijze landelijke keuken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u dan ook graag om uw droomkeuken te realiseren!

Een landelijke keuken op maat

Hoewel een landelijke keuken misschien voor velen hetzelfde is, zijn er wel degelijk verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, kleuren en materialen, maar ook de toevoeging van een kookeiland of andere apparatuur. Zo houden sommige misschien meer van strakke landelijke keukens, anderen kiezen juist voor een keuken waarbij de landelijke stijl gecombineerd word met een andere stijl. Wat uw keukenwens ook is, bij TuijpsHuysch doen wij ons uiterste best om uw droomkeuken te realiseren.

Kiest u voor een landelijke keuken van TuijpsHuysch, dan kunt u uw keuken volledig naar wens samenstellen. Kies uit een ruim aanbod aan landelijke keukenkastjes, keukenapparatuur, kleuren en nog veel meer. Met uw wensen en budget in ons achterhoofd gaan wij samen met u op zoek naar uw landelijke droomkeuken!

Uw landelijke keuken van TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een landelijke keuken, of wilt u ongestoord inspiratie opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk niet alleen een ruim aanbod aan landelijke keukens, maar kunt u ook terecht voor een passend en persoonlijk advies van één van onze adviseurs. Benieuwd naar onze de mogelijkheden? Maak dan een afspraak en kom langs in onze ruime showroom in Weesp!