Eigentijds en exclusief

Een eigentijdse uitstraling met een exclusief tintje. Zo kan de moderne keuken het beste omschreven worden. Strakke lijnen zorgen voor symmetrie en een minimalistische uitstraling. De synergie tussen kleur en materiaal zorgt voor rust in huis. Apparaten worden naadloos in de keuken weggewerkt en greeploze kasten en lades zijn eveneens onmisbaar voor het moderne karakter. Voor het oog niet te uitgebreid, máár u heeft zeker ook niets te kort.

Strak, eigentijds én uitnodigend

Bij de moderne stijl staan rustgevenede elementen centraal. Strakke lijnen zonder scherpe hoeken of uitstekende grepen maken van de keuken één strak geheel. Ook de apparatuur heeft hier een belangrijk aandeel in. Apparatuur met een strakke vormgeving doen het erg goed in een moderne keuken. Een keramische- of inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuiging is vrij minimalistisch en past daardoor goed bij het geheel. Hoe minder prikkels, hoe meer het gevoel van rust. Hierbij spelen ook de kleur en het materiaal in uw keuken een rol. Aanrechtbladen van graniet of andere effen materialen passen perfect bij een moderne keukenstijl. Daarnaast zullen kleuren als wit, beige, taupe en grijs zeker niet misstaan. Door middel van zachte kleuren houdt u de keuken namelijk eigentijds en zorgt u tegelijkertijd voor warmte en gezelligheid.

Combineer er op los

De moderne stijl laat zich ook heel eenvoudig combineren met andere keukenstijlen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mix van landelijk en modern. Dit verwezenlijkt u heel eenvoudig door een houtlook in het design te verwerken. Denk aan een houten keukenblad of houten ladekastjes. De rest van de keuken kunt u strak laten om de moderne look te behouden.

U kunt uiteraard ook experimenteren met verschillende kleurcombinaties in uw keuken. Kies voor een lichte keuken met een aantal donkere accessoires of ga voor het kleinst mogelijke contrast en combineer twee lichte tinten. Zo maakt u van uw keuken een oase van rust.

Een moderne keuken op maat

Iedereen heeft een ander beeld van zijn of haar moderne droomkeuken. De één droomt van een moderne keuken met eiland, de ander van een moderne kleine keuken en weer een ander van een combinatie van verschillende stijlen. Zoals u misschien al weet komt er zo veel meer bij kijken dan u op het eerste oog misschien zou denken. Afmetingen, kleuren, materialen, de keuzes zijn eindeloos.

Kiest u voor een moderne keuken van TuijpsHuysch? Dan heeft u de regie. Kies uw kastjes, keukenblad, apparatuur en nog veel meer. Met uw wensen en budget in gedachten gaan wij samen met u op zoek naar uw absolute droomkeuken!

Moderne keuken van TuijpsHuysch

Bent u op zoek nar een moderne keuken of wilt u eerst nog even ongestoord inspiratie opdoen? Dan moet u bij TuijpsHuysch in Weesp zijn! In onze ruime showroom kunt u eindeloos inspiratie opdoen en staan onze adviseurs voor u klaar om u te voorzien van passend en persoonlijk advies. Benieuwd naar al onze keukens? Maak dan snel uw afspraak en kom langs!