ATAG is al sinds 1948 een leidend merk in kook- en keukenapparatuur. Door ATAG haar passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Geïnspireerd door de professionele keuken vertalen zij de apparaten naar de wensen van enthousiaste thuiskoks. Intuïtieve ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen. Pure kwaliteit, dat is waar ATAG voor staat. Daarvoor zetten ze al hun kennis en innovatiekracht in, en gebruiken ze hoogwaardige materialen.

We Love to Cook

De naam ATAG wordt niet voor niets zo vaak ondertekend met deze zin. Het ATAG assortiment richt zich volledig op de keuken en het gebruik ervan. Daarmee is ATAG een echt kookmerk. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Zij bieden alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken.

Unieke garantie

ATAG staat voor kwaliteit en heeft daarom een unieke garantieregeling: de G8 garantie. De G8 garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie. Als u gelijktijdig (in één aankoop) minimaal vier ATAG apparaten koopt, dan ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie, zes jaar extra garantie!

Inspiratie

In onze showroom in Weesp hebben wij veel voorbeeldapparatuur van ATAG zodat u de nieuwste producten en toepassingen met eigen ogen kunt bekijken.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden an ATAG keukenapparatuur en ervaar zelf hoe leuk koken kan zijn met de juiste apparatuur!

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.