Het einde van de afzuigkap

BORA verandert de gewoonten en de architectuur in de keuken: kookdampen worden effectief en stil afgezogen. Geen lawaaierige afzuigkap meer die het zicht belemmert. Een overtuigende en meermaals bekroond innovatie – compact in één systeem. Een revolutie made in Germany.

Intelligente bedieningsknop

De combinatie van een klassieke knop met een gevoelig oppervlak met loepzuiver leddisplay staat garant voor een perfecte werking. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of op het centrale aanraakvlak te tikken.

Automatische afsluitklep

Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. De geïntegreerde sensoren zorgen er bij het sluiten voor dat er geen voorwerpen klem kunnen komen te zitten. In uitgeschakelde toestand is het systeem volledig gesloten.

Topdesign

Baanbrekend design gaat hand in hand met de hoogste eisen inzake materiaal en techniek. De afzuiging, de strakke roestvrijstalen knopring met zijn zwarte, glazen front en het helderwitte leddisplay zijn slechts enkele van de vele designhighlights.

Uiterst stil

Altijd bijzonder stil – ook op hoge vermogensniveaus: dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Er is geen afleiding tijdens het koken en gesprekken kunnen onverstoord doorgaan.

Bora Professional 3.0

Het absolute summum voor uw keuken: uitstekende prestaties, een geoptimaliseerd topdesign, een nóg intuïtievere bediening en acht vrij met elkaar te combineren, extra diepe kookvelden. De nieuwe BORA Professional 3.0 is de toekomst van het koken. Het systeem heeft een baanbrekend design en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van materiaal, technologie en efficiëntie. Perfectie die je kunt proeven. Revolutie ‘made in Germany’.

Professional 2.0
Professional 2.0
Classic 2.0
Classic 2.0

Bora Classic 2.0

De revolutionaire centrale sControl+-bediening zorgt voor nog meer kookruimte. Een absolute primeur voor een modulair systeem en veel meer dan een geweldige blikvanger: de touchbediening gebeurt door gewoon even de wijsvinger omhoog of omlaag te bewegen in de geslepen groef. Met één druk krijgt u intuïtief toegang tot alle belangrijke functies. Samengevat: esthetisch hoogstaand en uitgesproken stil koken met 4 grote kookpotten van max. 24 cm tegelijkertijd, en dat met de grootst mogelijke keuze aan kookvelden. Maximale flexibiliteit in de keuken.

BORA Pure

Een compact systeem zoals geen ander: minimalistisch, vlak ingebouwd, uiterst elegant, extreem stil en bijzonder intuïtief. De centraal geplaatste en nieuw ontwikkelde sControl-bediening garandeert u het volledige gebruik van de kookvelddiepte. De bediening is uniek en voelt volstrekt natuurlijk aan: gewoon even met de wijsvinger omhoog of omlaag bewegen. Probeer het zelf uit. Het vlaggenschip van uw keuken.

Pure
Pure

Bora X Pure

Groter. Mooier. Flexibeler. De nieuwe BORA X Pure maakt indruk met zijn 830 mm brede glaskeramische kookveld. Hij heeft een aantrekkelijk design en een opvallende en tegelijk strak functionele instroomsproeier. Tegelijkertijd zorgt de oppervlakte-inductie met twee kookzones voor maximale flexibiliteit bij het plaatsen van de kookpotten, pannen en braadsleden. Bovendien is het compacte systeem met zijn innovatieve sControl-touchbediening minimalistisch, vlak ingebouwd, uiterst elegant, extreem stil en bijzonder intuïtief. Kortom: maximale stijl voor uw keuken.

X Pure
X Pure
BORA Basic
BORA Basic

BORA Basic

Deze alleskunner is de perfecte combinatie van een krachtig kookveld en een uiterst effectieve kookveldafzuiging: hij staat voor groter, mooier en stiller koken, eenvoudige reiniging en optimale interieurinrichting – en is tegelijkertijd de beste manier om ruimte te besparen in kleinere keukens. Zo bereiken ook kleinere keukens een professionele standaard. Dat is onze garantie aan u. Een compact design voor elke keuken.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.