Bosch Accent line.

Bij Bosch kan u vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. Zij willen koken leuker én gemakkelijker voor u maken. De accent line is daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee u de beste resultaten kan bereiken.

 

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.

Met Serie 6 biedt Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. Met de AutoPilot optie wordt elk gerecht een perfect succes dankzij een van de automatische programma’s. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je oven waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Alles op een lijn

Bij het inrichten en samenstellen van de keuken biedt de serie 8 maximale vrijheid. De hoogte van alle panelen en het design van de displays op elkaar afgestemd. Of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar wilt plaatsen, het plaatje is altijd perfect!

Carbon Black

Wie kiest voor de nieuwe Bosch accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk. Met welke inbouwapparatuur van Bosch je ook besluit je keuken samen te stellen.

Perfect Fry

De PerfectFry-sensor helpt jou om elke keer weer dezelfde perfecte resultaten te krijgen tijdens het koken. De sensor zet je gemakkelijk aan via het bedieningspaneel. Selecteer de optimale temperatuur, vervolgens wordt de pan verhit en geeft de kookplaat zichtbare en hoorbare signalen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. De sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het bakken in de gaten en past deze waar nodig aan.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een Bosh, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.