Caressi creëert design spoelbakken, kranen en accessoires voor keukens. Ze kijken goed naar opkomende trends in de wereld om zich heen en gaan op zoek naar manieren om die mooier, beter en betaalbaarder te produceren. Zonder dat er concessies zijn gedaan aan de kwaliteit.

Clever Dutch Thinking

Caressi fabriceert kwalitatief hoogwaardige design producten die door slim nadenken niet de hoofdprijs hoeven te kosten.

Caressi heeft een collectie aan opbouw-, onderbouw- en vlakinbouw spoelbakken en een kranencollectie die zich typeert met groot gebruiksgemak en een tijdloze uitstraling.

Basic line

Ook met een beperkt budget een solide spoelbak of kraan aanschaffen? Bij TuijpsHuysch denken we graag met u mee: via de Basic Line garanderen ze u Caressi-kwaliteit voor een extra aantrekkelijke prijs!

Black line

Het toevoegen van zwarte accenten is één van de nieuwste keukentrends. Een zwarte spoelbak en kraan brengen spannende contrasten in de keuken. Voor een stoere en luxe uitstraling.
Naast de Black Line serie is er ook een White Line serie. Wit komt ook zeker mooi tot zijn recht op lichte marmeren bladen.

Black Line
White Line
Colours
Colours

Caressi Colours

Mix en match met de kleurrijke kranen en accessoires van Caressi Colours.
De kranenslang uit de lijn Caressi Colours is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.