AEG | De eerste vaatwasser met het unieke lift systeem

AEG introduceert als eerste de vaatwasser met ComfortLift. De ComfortLift van AEG zorgt ervoor dat de onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijk in en uitladen van de afwas. Voor u als gebruiker betekent dit een gebruiksvriendelijke ergonomische- en efficiënte vaatwasser AEG heeft met dit systeem “De ComfortLift” de iF DESIGN AWARD uitgereikt gekregen.

aeg, vaatwasser, comfortlift. amsterdam. keukens, FSK93800P, afwasmachine

AEG is de eerste fabrikant met De ComfortLift waarvan u het onderste rek voorzichtig naar boven kunt plaatsen. De vuile vaat inladen, de schone vaat uitruimen het gaat allemaal veel makkelijker met de AEG ComfortLift. De vaatwasser die uw wensen en behoeften van ergonomie voorziet.

 

Uw wijn glazen veilig in de vaatwasser

Naast de ComfortLift heeft de AEG vaatwasser de mogelijkheid van 3 lades. De speciale Glass Basket met Softgrip handvaten is een wijnglazenrek die op maat gemaakt is voor de onderste rek met ComfortLift.

aeg, vaatwasser, comfortlift. amsterdam. keukens, FSK93800P

Wilt u proberen hoe gemakkelijk dit werkt?

Wilt u graag zelf ervaren hoe gemakkelijk het onderste naar boven getild kan worden? Kom dan eens langs in onze showroom. U bent altijd vrij om langs te komen, maar u mag ook altijd een afspraak maken.

Afspraak maken

 

iF Design Award

AEG wist met haar model de ComfortLine 58 juryleden te overtuigen met haar innovatieve design. iF Design Award ontving 5.500 inzendingen uit 59 verschillende landen. De AEG ComfortLine is een echte slimme vaatwasser waarbij het onderste rek een nieuwe functie heeft gekregen. Het in- en uitladen van de vaatwasser gaat nu gemakkelijker dan eerst.

 

Meer info: AEG