Inventum maakt ’t moment in elk huishouden!

Met een ruim aanbod aan huishoudelijke apparaten staat Inventum voor je klaar met gemak, plezier en comfort. Naast het ruime assortiment inbouw witgoed biedt Inventum ook een breed scala aan producten in andere productgroepen, zoals vrijstaand witgoed, klein huishoudelijk en persoonlijke verzorging.

Oer-Hollands

Al vanaf het begin is Inventum een oer-Hollands merk. Wat in 1908 begon als een kleinschalige fabriek voor elektrische apparaten, groeide al snel uit tot een begrip in de Nederlandse markt als totaalleverancier van huishoudelijke apparaten. De teksten op alle apparaten, handleidingen en verpakkingen van Inventum zijn 100% Nederlands. Dat geldt ook voor de klantenservice. Dat geeft een vertrouwd gevoel en maakt de producten van Inventum extra gebruiksvriendelijk.

5 jaar Inventum garantie

Op alle inbouw en vrijstaande witgoed apparaten biedt Inventum na registratie 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna nog 3 jaar aanvullende garantie. Is er iets defect? Dan wordt het duurzaam gerepareerd of omgeruild. Dát noemen we nog eens service!

Excellent Exclusief

TuijpsHuysch biedt ook de luxe lijn Excellent Exclusief. Dit zijn exclusieve apparaten voor een aantrekkelijke prijs. De apparaten hebben een luxe afwerking van hoogwaardige materialen. Met aandacht voor het design is op ieder detail gelet.
Excellent Exclusief tilt elke keuken naar een hoger niveau!

Breed scala aan huishoudelijke apparaten

Inventum staat voor betaalbaar design en zet zich in voor de allerbeste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Het brede scala aan huishoudelijke apparaten biedt voor ieder wat wils.

Selecteer samen met TuijpsHuysch de Inventum apparaten die perfect aansluiten op uw wensen.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.