Meer dan 60 jaar de koel- en vriesspecialist

Liebherr is al meer dan 60 jaar de koel- en vriesspecialist op het gebied van kwaliteit en innovatie. Vanaf het eerste moment van product design en technische ontwikkeling, productie en marketing focust Liebherr zich op het fabriceren van continu innoverende producten van de hoogste kwaliteit met een tijdloos en elegant design.

7 jaar zekerheid

7  jaar zekerheid op elke Liebherr. Standaard ontvangt u de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat u binnen deze periode in het geval van een storing volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum ontvangt u in het geval van een storing garantie op alle onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen voorrijkosten in rekening gebracht.

Flexibel in te delen

Alle producten van Liebherr zijn standaard uitgevoerd met praktische details zoals een deelbaar glasplateau in het koeldeel voor hoge verpakkingen en iedere 4 cm een mogelijkheid om uw glasplateaus te plaatsen. U kiest de indeling die het beste bij uw past.

Luxe Ledverlichting

De koelkasten en koel/-vriescombinaties uit de Premium serie worden gekenmerkt door de geïntegreerde lichtzuilen. De BioFresh modellen hebben twee lichtzuilen, de modellen zonder BioFresh hebben er een.
Ook bij een volle koelkast heeft u altijd voldoende licht.

Verser én gezonder met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

 

Marktvers uit je eigen keuken met BioFresh

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over Liebherr, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.