Immer besser

Met het motto ‘Immer besser’ staat het Duitse bedrijf Miele al 120 jaar garant voor producten van een hoge kwaliteit. Het maakt niet uit of je een stoomoven, vaatwasser of kookplaat van Miele koopt. Door de producten uitvoerig te testen en te verbeteren, zorgt Miele ervoor dat de apparaten jarenlang meegaan.

Het design van Miele

Miele gelooft in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. Of het nu gaat om sensorbedieningen of een touch-display met een hoge resolutie: het bedienen van een Miele is zowel eenvoudig als leuk. Nergens anders vind je zo’n vergelijkbare reeks zorgvuldig afgestemde designlijnen en kleuropties, passend bij de meest uiteenlopende frontjes van keukenmeubelen. Wat de stijl van uw keuken ook is: Miele is de perfecte match.

Miele aan Huysch

Als u onlangs Miele apparatuur heeft gekocht wilt u natuurlijk weten wat uw apparaten allemaal kunnen. Met de Miele aan Huysch service laten de Miele experts alle voordelen en mogelijkheden van uw nieuw aangeschafte apparatuur aan u zien. Naast praktische tips over gebruik en onderhoud is er ook de mogelijkheid tot het stellen van (kook)vragen.
Alle consumenten die minimaal één apparaat hebben aangeschaft kunnen deze service aanschaffen voor €199,00. U krijgt dat een reinigings- en onderhoud set cadeau ter waarde van €40,00. Indien u 3 of meer Miele apparaten bij TuijpsHuysch koopt krijgt u deze service van ons cadeau!

Miele introduceert haar krachtigste stoomoven tot nu toe. DualSteam zorgt ervoor dat alle smaken en voedingsstoffen worden behouden en zorgt ook voor een constante temperatuur en vochtigheid in de oven. De instellingen kunnen in stappen van één graad worden aangepast en sous vide-koken is tevens mogelijk.

Stomen op drie niveaus

Heb je gasten over de vloer? Ook dan is de Miele-stoomoven ideaal. Je kunt door de grote bereidingsruimte en drie niveaus namelijk verschillende ingrediënten voor meerdere mensen in één keer bereiden. Goed om te weten: de bereidingstijd wordt niet langer als de hoeveelheid groter is.
Met Miele hoef je niet bang te zijn dat al je eten hetzelfde gaat smaken, want de geur en smaak worden niet aan andere ingrediënten overgedragen.

AutoDos vaatwasser

De nieuwe AutoDos-vaatwasser van Miele ademt technologische innovatie. Centraal in dit concept staat AutoDos: ’s werelds eerste automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Je plaatst een PowerDisk met reinigingsmiddel in de vaatwasser en bent voor circa 20 wasbeurten klaar. De geavanceerde elektronica zorgt ervoor dat exact de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel wordt afgestemd op uw vuile vaat. Het resultaat:
Nooit meer overdosering én een superieure reiniging!

aanmeldpagina Miele aan Huysch

 

Miele demonstratie aan Huysch

  • Vul hier uw offertenummer in. Deze is te vinden op uw koopovereenkomst.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.