Nu 5 jaar garantie bij aankoop van 4 Neff inbouwapparaten

Bij de aanschaf van Neff apparatuur krijgt u nu de zekerheid om 5jaar zorgeloos te genieten. Met het 5 jaar garantiecertificaat in combinatie met de aankoopbon heeft u recht op 5 jaar garantie op uw inbouwapparatuur. U betaalt tien jaar lang geen materiaalkosten én geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten (als u al een beroep moet doen op uw garantie). Om het 5 jaar garantiecertificaat te verkrijgen registreert u na aankoop uw Neff producten online.

 

 

Een kookworkshop voor 2 personen

Wilt u alles weten over uw Neff apparatuur en deze ten volle benutten? Schrijf u nu in voor een Neff kookworkshop bij Kookschool inspiratiehuis 2020 in Hoofddorp.

De beste service

De Neff apparatuur is ontworpen om lang plezier van te hebben. Mocht er zich toch een storing voor doen dan kunt u profiteren van professionele, snelle en flexibele service zodat u snel weer kunt genieten van uw Neff apparaat.

– 24/7 kunt u telefonisch en online een service afspraak maken
– FlexService: een service bezoek kunt u inplannen op het moment dat het u uitkomt.
– Service bezoek en afhandeling binnen vijf dagen geregeld.

 

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.