Novy, your kitchen’s secret ingredient

Het geheime ingrediënt in uw keuken dat zijn wij. De stille kracht van onze kennis zit in alles wat wij maken. Onze afzuigkappen zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design, om rust te brengen in het hart van uw keuken. Krachtig gebouwd met ook voor precisie en perfectie. Net als de keukens van TuijpsHusch. Zo ontworpen dat u kun koken op gevoel.

Afwerking tot in het kleinste detail

Sinds de productie van de eerste afzuigkap in 1965 streeft Novy naar perfectie. Kwaliteit van het hoogste niveau afleveren, zit bij Novy-medewerkers in de genen. Dit wordt dan ook doorgetrokken in elk element van het proces. Niet voor niets werken TuijpsHuysch en Novy dan ook al jaren samen. Kwaliteit zit in onze genen.

De kracht van stilte

Van een specialist in keukenventilatie mag u verwachten dat alle modellen standaard een zeer laag geluidsniveau hebben. Een Novy afzuigkap is ontworpen om stiller te zijn dan dat wat u kookt.

Hoog rendement in uw keuken

Wist u dat Novy meer dan 50 jaar geleden de randafzuiging uitvond?
Hoe het werkt? De onderplaat creëert een smalle opening aan de rand van de afzuigkap, waardoor alle geuren en dampen versneld door de opening worden afgezogen. Het brengt niet alleen het rendement op 95%, de vetfilter achter de onderplaat is ook een esthetische oplossing. Deze is vervaardigd uit diverse lagen aluminium met een verschillende dichtheid om een maximale opvang te garanderen. Combineer deze aerodynamische technologie met een sterke geluidgedempte motor en u heeft een afzuigkap die alle storende elementen uit uw keuken verbant.

Afzuigen zonder afvoer

Kies je voor een afzuigkap zonder afvoer, dan bespaar je heel wat op je energiefactuur dankzij volledige warmteterugwinning. De lucht wordt doeltreffend gezuiverd en binnenshuis verwerkt door middel van een natuurlijk gecoate monoblockfilter die zelfs de sterkste geurtjes uit de keuken weert. Zo krijg je een aangenaam binnenklimaat zonder onnodige afvoer van warme lucht naar buiten.

Een recirculatie afzuigkap is dé oplossing voor woningen met een ventilatiesysteem of bij een keukenopstelling met kookeiland, waar vaak geen afvoer naar buiten mogelijk is.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.