Pelgrim is thuis in elke keuken. De apparaten zijn voorzien van de laatste technologieën en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Mooi makkelijk Pelgrim

Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. En de keuken op zijn beurt is dé plek waar u zich thuis wilt voelen. Want u ontbijt er, luncht er en bereidt er het avondeten. En het is de plek waar borrels en feestjes plaatsvinden.

Pelgrim wil dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met haar keukenapparatuur. Daarom wordt constant gezocht naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Als puur Nederlands merk koppelen ze gebruikers- en schoonmaakgemak. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken. Mooi maar vooral makkelijk!

Unieke garantie

Pelgrim is al 100 jaar de Nederlandse specialist op het gebied van koken en bied daarnaast standaard bij aankoop van 3 of meer apparaten, na registratie, 8 jaar garantie. Zo bent u dus verzekerd van een uitstekende werking van uw keukenapparatuur.

Mooi Samen is niet alleen

Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van onze ovens, magnetrons en bijpassende apparaten hebben we niet alleen naar
het design gekeken. Maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn. En wat ook makkelijk is: de apparaten zijn perfect te combineren. Wat de wens ook is. Er is een combinatie die perfect aansluit bij die wens. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in matzwart; zo krijgt uw keuken een volstrekt andere luxe uitstraling.

Te zien in onze showroom

Stoer en stijlvol

Matzwarte apparaten zijn een echte blikvanger in uw keuken. Niet verwonderlijk dat Pelgrims matzwarte assortiment in populariteit toeneemt. Plaats ze naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol geheel. Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak het compleet met een bijpassend kookplaat en afzuigkap. Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en makkelijk schoon te maken is.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.