In één op de drie nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. Een kraan die direct kokend water en nu zelfs ook gekoeld en bruisend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Voor thee, limonade, aardappelen, rijst, pasta, groenten en noem maar op. Veilig, zuinig, multi-inzetbaar en verkrijgbaar in zeven kraanmodellen en meerdere finishes.

Energiezuinig

De meest energiezuinige warm- en drinkwatervoorziening in de keuken

Wie denkt dat Quooker een energieverslinder is die heeft het mis. Dankzij een perfecte isolatie verbruik je slechts vijf cent per etmaal om voortdurend kokend water ter beschikking te hebben. Dat is nog minder dan het verbruik van je wifirouter.

Veiligheid voorop

De Quooker kraan staat vast op het aanrecht, heeft een kindveilige dubbel-druk-draaibedieningsknop en een dubbelwandige uitloop die niet heet wordt.
De waterstraal bestaat uit druppeltjes zodat je je hand al hebt teruggetrokken voordat je je echt kunt branden

Gekoeld en bruisend water

Met de Quooker CUBE haal je naast warm, koud en kokend ook gekoeld en bruisend water. In een handomdraai geniet je van een glas puur, tintelend fris water. Of maak je de lekkerste limonades en cocktails.
Quooker de kraan die alles kan.

Iedere keuken is anders

Daarom biedt TuijpsHuysch een brede collectie Quooker kranen. Er zijn ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en de kranen zijn verkrijgbaar in verschillende finishes. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina.
Zo is er altijd een Quooker kraan die bij je past.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Keuken, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.