The future moving in.

Geniet altijd van de lekkerste gerechten. Ga mee leuke dingen doen. Besteed minder tijd aan het huishouden en haal mee ruit het leven. Siemens maakt dit mogelijk met tijdbesparende innovatieve inbouwapparatuur voor uw keuken.

Siemens maakt uw leven comfortabeler met behulp van innovatieve technologieën en een goed doordacht design.  Siemens verlegt de technologische mogelijkheden van een keuken en maakt hun inbouwapparatuur steeds duurzamer. Met meer duurzamere en gebruiksvriendelijke apparaten kunt u onbezorgd van uw keuken genieten. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken

Benadruk het buitengewone van het alledaagse: studioLine van Siemens.

Het hoogwaardige studioLine assortiment inspireert met een buitengewoon design en een unieke stijl. Een studioLine apparaat is niet slechts een apparaat, maar onderdeel van een ambitieuze levensstijl en een uitdrukking van uw persoonlijkheid. Het is gemaakt voor diegenen die geen genoegen nemen met het gewone, en van iedere dag iets buitengewoons willen maken.

 

Exclusiviteit binnen handbereik. Siemens presenteert de nieuwe studioLine serie: hoogwaardige studioLine bakovens en designer afzuigkappen met een elegant design in blackSteel, een sous-vide functie en vacumeerlade voor professioneel koken en een unieke smaakervaring.

Visuele eenheid

Onze inbouwapparatuur geeft u alle vrijheid om de apparaten in uw droomkeuken naar wens te combineren, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten op bijvoorbeeld vormgeving. Ons strakke design maakt elke keuken tot één geheel. Zo combineert u alle iQ700 apparaten naadloos met elkaar. En doordat de hoogte van het bedieningspaneel van alle apparaten gelijk is, combineert u alle apparaten perfect horizontaal en verticaal. Combi-stoomoven boven, magnetron eronder, koffieautomaat of compacte bakoven ernaast. Welke apparaten u ook combineert, een Siemens keuken vormt altijd een perfect geheel. En om het geheel helemaal af te maken, kan de onderkant van de oven en de rand van de kast afgedekt worden met een afdekstrip.

Facinerend vanaf de eerste indruk

Alleen het beste is goed genoeg bij de studioLine ovens. De ovens kenmerken zich door vernieuwende toegepaste technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren.

Combinaties zonder grenzen

Designliefhebbers en keukenplanners hebben alle reden om enthousiast te zijn over de inductionAir Plus. Want met deze 2-in-1-oplossing levert Siemens een belangrijke bijdrage aan de wens om van het keukeninterieur één consistent geheel te maken.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Keuken, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.