Design en Techniek

De techniek van een Wave afzuigkap is
goed, als vanzelfsprekend. We trachten tevens de afzuigkap de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom.

Ontwerp

Het begint allemaal met een idee, een schets…… uw keukenadviseur kan u daarbij helpen. Vervolgens hoort daar de apparatuur bij om het geheel compleet en functioneel te krijgen. Een Wave afzuigkap probeert door middel van standaard modellen of maatwerk geheel op te gaan in het ontwerp van de keuken. Uiteindelijk is het de bedoeling een meerwaarde te zijn in plaats van een storend element.

Techniek

Het streven van Wave is om mee te gaan met de hedendaagse techniek en liever nog… voorop te lopen. Nieuwe technieken dienen zich aan vanuit de markt of vanuit andere branches. Wave laat zich hierover informeren of gaat zelf op onderzoek uit om altijd up-to-date te zijn.

Kleuren

Kleuren in combinatie met materialen geven een afzuigkap de juiste lading in een ontwerp. De keukenspecialist en eindgebruiker hoeven zich niet te laten remmen door een gebrek aan kleurmogelijkheden. Dit zal bij Wave dan ook niet gebeuren.
Wave geeft kleur aan uw keuken!

Materialen

Een afzuigkap moet opgaan in het totaalontwerp. Dankzij de verschillende materialen die Wave gebruikt kan dat ook. Denk aan lederen bekleding, of het allernieuwste; houten fronten op de frame afzuigkap.

Wave voegt iets toe aan het ontwerp van de keuken

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over Wave, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.