Wilt u een Keuken in een specifieke kleur die matcht met het interieur van uw huis?

Heeft u een bepaalde kleur in gedachte? De TH-Kleur Keuken levert u keukens in alle RAL, Sikkens & F&B kleuren. Dat wil dus zeggen: honderden kleuren waar u uit kunt kiezen. Of u nu een moderne, een klassieke, of een retro keuken in gedachten heeft… TH bekent (uw) kleur

De TH-Colour: Meer dan werken met een kleur

Om een keuken in één of meerdere kleuren te ontwerpen heeft u lef nodig. Veelal volgen wij immers de weg van veiligheid en kiezen wij wat anderen ook mooi vinden. Als u duidelijk kiest voor een specifieke kleurensamenstelling in uw interieur en dit ook wilt doorvoeren in uw keuken, helpen onze adviseurs u graag om bij de meubelen in een specifieke kleur een blad en apparaten uit te kiezen die uw Colour keuken tot een evenwichtig geheel maken.

Pas als alles klopt, staat uw keuken er gekleurd op.

TH-Colour is beschikbaar in alle RAL/Sikkens en F&B kleuren

Breng kleur aan uw huis

Met de TH-Colour brengt u kleur aan uw huis. Trek de sfeer van de rest van uw huis door in uw Keuken. Door het brede scala aan kleuren is er altijd een TH-Colour Keuken die bij uw inrichting past!

Kwaliteitskenmerken TH-Colour

De TH-Colour heeft naast een heel breed kleurassortiment ook nog vele kwaliteitsstandaarden. Zo is de lak microkras en impactbestendig en is zijn er schuifdeuren in een nis mogelijk.

Directlak
Schuifdeur in nis
Bosch Apparatuur
Caressi Apparatuur

Met de beste apparatuur

Bij een gekleurde keuken hoort natuurlijk ook passende apparatuur. Echt gekleurde apparaten maken uw TH-Colour keuken helemaal af. Onze Keukenadviseurs helpen  u graag om de juiste keuze te maken.

Koelkasten
Ovens
Kookplaten
Afzuiging

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.