TH kwaliteit voor Iedereen

De TH-keuken zorgt ervoor dat TuijpsHuysch kwaliteit en een TuijpsHuysch ontwerp voor iedereen bereikbaar is. Een bijkomend voordeel is dat deze keuken bijzonder milieuvriendelijk is, een win-win-win-situatie dus!

Kwaliteit en design voor iedereen

Dat de TH-Keuken door haar bescheiden prijs voor iedereen bereikbaar is doet niks af van de keuze. Met 28 kastkleuren die zelfs in de binnenkant van de kast doorlopen is er keuze genoeg! De TH-keuken heeft een breed assortiment van verschillende fronten uit verschillende materialen. Echt hout, lak, kunststof en nog veel meer! Elk oppervlak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van glanswit tot matzwart, bijna te veel om te kiezen! Met de TH-Keuken heeft ook qua kwaliteit niks te leiden. Alle liggende delen van de keuken zijn maar liefst 19 millimeter dik. Zelfs na 10 jaar intensieve belasting zullen deze planken niet doorbuigen*!

Duurzaam van Top tot Teen

TuijpsHuysch is al jaren MVO Niveau 4 gecertificeerd. Het is dus geen toeval dat de TH-Keuken Duurzaam is! De TH-Keuken is  door het gebruik van BioBoard dubbel zo goed voor het milieu. Bioboard is een alternatief van de spaanplaat. Dit is gemaakt van Maïs en andere eenjarige planten. Dit is duurzamer en het gewicht van de kasten wordt met maar liefst 30% verlaagd!

Voor alle smaken

De TH-keuken heeft een breed assortiment aan materialen, stijlen en details. Van een landelijke keuken tot een stijlvolle moderne keuken, alles is mogelijk. De keuken adviseurs van TuijpsHuysch stellen uw droomkeuken samen. Zij verwerken uw eisen en wensen in uw droomkeuken. Dit noemen wij pas zorgeloos verbouwen.

Voortdurende ontwikkeling

Traditie en ervaring zijn voor ons beslist niet hetzelfde als stilstand, maar voortdurende ontwikkeling, optimalisering en innovatie. Daarbij worden we gedreven door jouw tevredenheid. Hoe kunnen we nog beter worden? Hoe vertalen we alle kwaliteit- en designwensen nog beter naar de TH-Keuken? Door deze wensen constant toe te passen zorgen we er voor dat de TH-keuken altijd voldoet aan uw verwachtingen.

Kwaliteit voor iedereen

Keramische Fronten
Greeploze kasten
Etna apparatuur
Pelgrim Apparatuur

Met de beste apparatuur

Wie het écht goed aan wil pakken gaat voor extra energiezuinige keukenapparatuur. Let daarbij op de ‘groene keuze’, wel zo duurzaam en met de vertrouwde kwaliteit die u van TuijpsHuysch gewend bent!

Koelkasten
Ovens
Kookplaten
Afzuiging

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Keuken, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt, maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.