TuijpsHuysch biedt u graag een persoonlijke benadering. Niet alleen een persoonlijk advies, maar ook een persoonlijke Keuken. Indien uw wensen het omvangrijke standaard assortiment te boven gaan, levert TuijpsHuysch een keuken die speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Maatwerk. Kasten in elke maat en vorm die u maar kunt wensen.

Zo eenvoudig is het met de TH-Maatwerk Keuken.  Met uw wensen en onze kennis leveren wij uw op maat gemaakte keuken.

Maatwerk is geen filosofie, het is een beleving

De TH-Maatwerk Keuken wordt letterlijk voor u op maat gemaakt. Wilt u 4 onderkasten in een breedte van 93,4 cm. Geen probleem. Kasten tot aan het plafond. Natuurlijk kan dit!

Hoge kasten voorzien van schuifdeuren, kasten van bijvoorbeeld 75 cm diep. Het kan! Kasten in een aparte vorm? Geen probleem!
Flexibiliteit in maatvoering. Kortom: Gemaakt voor jou en gemaakt om te passen!

Onbeperkt mogelijkheden

Rekening houdend met uw ideeën en wensen maken onze getalenteerde ontwerpers met liefde voor hun ambacht en met oog voor detail een keukenontwerp. Uw Keuken zal dan geen standaardproduct zijn, maar uw persoonlijke handtekening dragen.

Individueel Design en Topkwaliteit vindt u terug bij de TH-Maatwerk Keuken!

Altijd Uniek

De TH-Maatwerk Keuken staat voor Nederlands vakmanschap. Maatwerk is ook echt maatwerk. Dit doen wij zonder concessies in afmetingen of alternatieve oplossingen. Maatwerk is bij de TH-Maatwerk keuken perfect passend en altijd, maar dan ook echt altijd, uniek.

Hollandse Precisie en Duurzaamheid

De TH-Maatwerk Keuken wordt in Nederland met Hollandse precisie gemaakt. Alle materialen van deze op maat gemaakte keuken zijn FSC Gecertificeerd. Zo kunnen we zonder schaamte deze Maatwerk keukens bij u plaatsen!

 

Al het hout is FSC Gecertificeerd
Nederlandse Precisie
Gaggenau apparaten
Miele apparatuur

Met de beste Apparatuur

Alleen de beste apparatuur bij een echte maatwerk keuken. Onze Adviseurs helpen u graag om de apparatuur te kiezen die aan al uw wensen voldoet.

Koelkasten
Ovens
Kookplaten
Afzuiging

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over de TH-Maatwerk Keuken, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.